• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Pearl sultan papağanı cinsiyeti

Esperospinoza

Yeni Üye
Merhaba papağanımın cinsiyetini algılamakta zorluk çekiyorum. 5. Ayındayız şu anda türü pearl ötüş tek tip sırtındaki inciler de dökülmedi ama sanki erkek gibi geliyor. Çok hareketli canlı. Yanak tüyü canlı renkte bilgisi olan lütfen bi yorum yapsın

Ekli dosyalar

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
5 ayda melodik ötüş başlaması gerekirdi. Tek tip ötüyorsa dişidir. Renk yanıltır. Tüy değişimini gerçekleştirmiştir. Kanat altı benekli ise de dişidir.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Dişi bencede ama yinede video ekler misiniz

Hey2011

Paylaşımcı
Kuştan kuşa değişebilir diye biliyorum. Ötüşü tek tip olduğu için dişi gibi geldi bana. Ama yinede başkaları da bı baksın.

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Videodaki ötüşle anlaşılmaz maalesef..sürekli bu ötüşü mü yapıyor. İlgi yada mama vs isteme sesi bu.

Esperospinoza

Yeni Üye
Videodaki ötüşle anlaşılmaz maalesef..sürekli bu ötüşü mü yapıyor. İlgi yada mama vs isteme sesi bu.
Semiha hanım evet bu ötüşü yalnız bana yapıyor. Beni gördüğü anda böyle ötmeye başlıyor. Kafesin içerisinde biz yokken ötüşler yapıyor ancak erkek kuş gibi melodik değil.

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Semiha hanım evet bu ötüşü yalnız bana yapıyor. Beni gördüğü anda böyle ötmeye başlıyor. Kafesin içerisinde biz yokken ötüşler yapıyor ancak erkek kuş gibi melodik değil.
Farklı farklı ötüş, ıslık sesi yapıyorsa erkektir. ama bana dişi gibi geldi aynısı bir kızım vardı 🙂

Esperospinoza

Yeni Üye
Merhaba ötüşü dişi denmişti ama bugün evde yanında değildim bu şekilde uzun süre ötmüş. Ötüşü sizce dişi ötüşü mü ?