berranazbas
Paylaşımcı
Merhaba tekrardan uzun zamandır yoktum. Malum yks iyice yaklaştı. Dün paşayı patikaya veterinerdeki uzman Mustafa deniz hocama götürdüm. Muayene amaçlı. Kendisi kanatlı uzmanı klinik de kanatlılar üstüne çalışıyor. Röntgen çektik röntgende sağ hava kesesi kapalı gözüküyor dedi. Bir losyon hazırlayıp her gün buhar makinesine koymamı söyledi. Ona günlük ve haftalık kullandığım vitaminlerden bahsettim. Özellik rohnfrid vitaminleri çünkü ben çok memnunum orada hiçbir sıkıntı yok. Mustafa hoca rohnfrid çok ağır bir vitamin dedi ben sana daha iyi bir vitamin vericem dedi. Aynı zamanda girit kumun sindirim ile alakası olmadığını girit kumu sadece çok sert birşey tükettiği zaman vermem gerektiğini söyledi. Dedim ki sindirim problemi vardı ağzını açıp kapatıyordu alakası bile yok dedi ve girit kumu veya kuş kumunu kullanmamam gerektiğini özellikle sert birşey yediği zaman kullanmam gerektiğini söyledi. Tohumları bırak bol bol yeşilliğe yumurtaya geçsin dedi. Ispanak yesin bol bol dedi. Paşa'nın genel sağlığı gayet iyi çıktı. 90 grama yakın 1 yaşında bir sultan papağanı. Ben kendisinden ağız kültür testi ve dışkı testi de yaptırmak istedim. Onları da tekrar sizinle paylaşırım. Birde suya damlatılan vitaminlerin etkisinin 10 15 dakika içinde geçtiğini söyledi ve önermediğini söyledi. Daha çok doğal beslenme yeterli olur dedi. Çünkü kuşlar doğasında bu şekilde yaşıyorlar dedi. Ekstra yaptığımız verdiğimiz vitaminleri karaciğeri yorar dedi. Onu da belirtmek istedim
Patikaya veteriner kliniği - Mustafa deniz kesinlikle öneriyorum gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz
Patikaya veteriner kliniği - Mustafa deniz kesinlikle öneriyorum gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz