• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Parazit sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lorca34

Yeni Üye
Merhaba herkese. Öncelikle doğru yere mi konu açtım emin değilim, eğer hatalıysam uyarın lütfen.

Muhabbet kuşum 4 gündür çok kaşınıyor, tüy dökümündeydi yeni durdu tüy dökmesi ama dakikalarca kaşınıyor diye Şehmus Bey'e video gönderip durumunu sordum, sağ olsun bana bilgi verdi ve vilmectin kullanmamı söyledi. En erken temin günüm Salı günü olabilirmiş ama. Ben de panikteyim, kuşum zarar görür diye vakitlice uygulamak istiyorum. Anadolu yakasında Bostancı'ya yakın oturuyorum ve buralarda kanatlıdan anlayan veteriner ya da kanatlı uzmanı yok, bulamadım. Eczaneleri aradım nöbetçileri ama vilmectin yok kimsede. Acaba bu forumda bana yakın olan biri var mıdır kuşum için vilmectin alabileceğim? (Elbette ücreti dahilinde.)

Anlayışınız için çok teşekkür ederim.

Lorca34

Yeni Üye
Merhabalar, dün kuşuma Avromec adında bir ilaç uygulandı. Vilmectin'in muadili imiş. Acil olduğu için hızlı davranmam gerekti. Umarım oğlum iyi olur. Konu silinebilir, moderatörler yapabiliyor bunu sanırım. Herkese iyi günler.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Merhabalar, dün kuşuma Avromec adında bir ilaç uygulandı. Vilmectin'in muadili imiş. Acil olduğu için hızlı davranmam gerekti. Umarım oğlum iyi olur. Konu silinebilir, moderatörler yapabiliyor bunu sanırım. Herkese iyi günler.
Şifalar diliyoruz. İyi günler dilerim konu kilit 👍

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt