• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Parazit ilacı ve Kayseri'de kanatlı eczanesi

mlkcn

Aktif Üye
Merhabalar. Kuşum bir gün iyi oluyor bir gün yine kötü. Her ihtimale karşı 1 defaya mahsus olarak bir gün verip 15 gün sonra tekrar verip bitirdiğimiz şekilde Nilverm tedavisi uygulamak istiyorum. İnternette satış bulamıyorum, tek bir yerde buldum orası da 20tl dedi. Orijinal fiyatı bu civarda mı? Sizce güvenilir bir yer mi? Ben kargo ile uğraşmak istemediğim için yaşadığım şehirden gün içinde tedarik etmek istiyorum. Buralarda her veterinerde bulunur mu? Ya da başka illerde varmış Kayseri'de bu tarz ilaçların satıldığı hayvan ya da kanatlı eczanesi tarzı bir yer biliyor musunuz?

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
İnternette trendyolda var. 35 tl ama gerçek fiyatını bilmiyorum o yüzden bir şey diyemyorum. Satan dükkan ile hiç alışverişim olmadı ama bir sıkıntı olursa trendyol ile iletişime geçersiniz.
Diğer sorularınıza Kayseriyi bilen ve orda oturan arkadaşlar cevap verir. :)

mlkcn

Aktif Üye
İnternette trendyolda var. 35 tl ama gerçek fiyatını bilmiyorum o yüzden bir şey diyemyorum. Satan dükkan ile hiç alışverişim olmadı ama bir sıkıntı olursa trendyol ile iletişime geçersiniz.
Diğer sorularınıza Kayseriyi bilen ve orda oturan arkadaşlar cevap verir. :)
Teşekkür ederim☺

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Eczane demişsiniz sahte satma gibi bir durumu olmaz diye düşünüyorum 👍

mlkcn

Aktif Üye
Eczane demişsiniz sahte satma gibi bir durumu olmaz diye düşünüyorum 👍
Hayır bulduğum yer facebookta bir sayfa. Eczane var mı diye soruyordum aslında. Bir de probiyotik verirken kuşumun dışkısı biraz sarımsı oldu. Sizce normal mi?

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Gr pet ürünlerinden worm mix alıp uygulayın. Büyükbaş hayvan ilacinda doz ayarı yapmak zor olur.

mlkcn

Aktif Üye
Gr pet ürünlerinden worm mix alıp uygulayın. Büyükbaş hayvan ilacinda doz ayarı yapmak zor olur.
Bahsettiğiniz sitede bu ilacı bulamıyorum sanırım şu an satışta değil. Hatta sadece n11 de bir kişi satıyor bölünmüş şekilde ama ona da güvenemedim. Çok büyük miktarda almak istemiyorum zaten çok pahalı 100gr olanlar ve 1 tanecik kuşum var. Bu worm mix nilverm kadar etkili mi peki? Ben herhangi bir veterinere gitsem kuşumu muayene etmeden bana kurt ilacı verirler mi?

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Worm mix kuşlar için olandır. Sitraks şurup bulma şansınız varsa ağızdan 1 damla iç parazit için yeterli olur

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Merhabalar. Kuşum bir gün iyi oluyor bir gün yine kötü. Her ihtimale karşı 1 defaya mahsus olarak bir gün verip 15 gün sonra tekrar verip bitirdiğimiz şekilde Nilverm tedavisi uygulamak istiyorum. İnternette satış bulamıyorum, tek bir yerde buldum orası da 20tl dedi. Orijinal fiyatı bu civarda mı? Sizce güvenilir bir yer mi? Ben kargo ile uğraşmak istemediğim için yaşadığım şehirden gün içinde tedarik etmek istiyorum. Buralarda her veterinerde bulunur mu? Ya da başka illerde varmış Kayseri'de bu tarz ilaçların satıldığı hayvan ya da kanatlı eczanesi tarzı bir yer biliyor musunuz?
Hayvan ilaçları satan eczaneler vardır her şehirde mutlaka ordan alabilirsin worm mix (kanatlı hayvan için) , nilverm (büyükbaş, kedi köpek tavuk oran düzgün ayarlanırsa kuş) bir sefer uygulasanız yeterli olur genellikle hastalığından emin olduğumuz kuşlarda 15 gün sonra tekrar uyguluyoruz yine yine düzelmezse yine uyguluyoruz ama genelde ilk seferde halloluyor

mlkcn

Aktif Üye
Hayvan ilaçları satan eczaneler vardır her şehirde mutlaka ordan alabilirsin worm mix (kanatlı hayvan için) , nilverm (büyükbaş, kedi köpek tavuk oran düzgün ayarlanırsa kuş) bir sefer uygulasanız yeterli olur genellikle hastalığından emin olduğumuz kuşlarda 15 gün sonra tekrar uyguluyoruz yine yine düzelmezse yine uyguluyoruz ama genelde ilk seferde halloluyor
Ben Kayseri'de bulamadığım için buradan soruyorum zaten bilen varsa diye.