• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! papagnimin burnu tikali mi mudahele etmeli miyim?

eyidas

Aktif Üye
sultan papagnimin sag burnu hep doluyo gibi gozukuyo tuy falan kaciyo arada kurdan yardimi ile cikartiyorum fakat bu biraz buyuk gozukuyor yani yoksa normal mi anlamadim kendi basina halledebilir mi veteriner sart mi?
Kekik çayı yapın hem suyuna katın hemde sprey şişesiyle burun deliklerine püskürtebilirsiniz iyi gelecektir

eyidas

Aktif Üye
sultan papagnimin sag burnu hep doluyo gibi gozukuyo tuy falan kaciyo arada kurdan yardimi ile cikartiyorum fakat bu biraz buyuk gozukuyor yani yoksa normal mi anlamadim kendi basina halledebilir mi veteriner sart mi?

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba önce kopmuş tüy kökü ile hafifçe bastırmadan dairesel hareketlerle burun deliğini açın sonra @eyidas ın tarif ettiği gibi kekik çayı uygulayın açılır😊

Üst Alt