• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Beslenme Papağanımın yeminde küf mü var anlayamadım

Like

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Sulu dışkı yem yememe
Papağanım normalde yediği yemi yememeye başladı ve çok su içiyordu kum yiyordu dışkısı su gibiydi bende mamasını didikledim iyice gold wingsin papağanlar için olan yeminde bu yeşillenmeler normal mi yumurta maması falan çok yiyor koyunca ama yem yemiyor yeni yem sipariş ettim gelene kadar bir yardımcı olabilir misiniz küf mü bu yeşiller

Ekli dosyalar

Hamdi

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Papağanım normalde yediği yemi yememeye başladı ve çok su içiyordu kum yiyordu dışkısı su gibiydi bende mamasını didikledim iyice gold wingsin papağanlar için olan yeminde bu yeşillenmeler normal mi yumurta maması falan çok yiyor koyunca ama yem yemiyor yeni yem sipariş ettim gelene kadar bir yardımcı olabilir misiniz küf mü bu yeşiller
Evet vermeyin. Daldarı varsa verin , yumurta maması da çok olmasın. Gardenmix de alabilirsiniz hem içlerinde renkli ekmekler yok hem de ekstra siyah darı var goldwingsle içeriği aynı siyah darı hariç.

perfectr

Yeni Üye

Marka değiştirmediyseniz yem de sorun vardır. Ben en geç iki günde bir yemlikteki yemi atıyorum nem, toz vb birikiyor.

Açık paketi de hava almayacak şekilde saklıyorum, paketindeki yemde sorun olmayabilir.

Like

Yeni Üye
Marka değiştirmediyseniz yem de sorun vardır. Ben en geç iki günde bir yemlikteki yemi atıyorum nem, toz vb birikiyor.

Açık paketi de hava almayacak şekilde saklıyorum, paketindeki yemde sorun olmayabilir.
Yem değiştirmeyle alakalı olduğunu düşünmüyorum bu yeme geçeli bir ay olmuştu yiyordu sonradan yemedi küflenmiş meğer yem bende her gün yemliğini tozdan arındırıyorum haftada üç defa falan yıkıyorum yemliğini o konuda da sorunumuz yok sanırım düzgün muhafaza edemedim yemi bir kilo olduğu için camda saklamalıydım yine de cevabınız için teşekkür ederim

Like

Yeni Üye
Evet vermeyin. Daldarı varsa verin , yumurta maması da çok olmasın. Gardenmix de alabilirsiniz hem içlerinde renkli ekmekler yok hem de ekstra siyah darı var goldwingsle içeriği aynı siyah darı hariç.
Dal darımız da yemle birlikte geliyor yarın idareten yumurta veriyorum şu an bundan önceki ay gardenmix kullanıyordum o da kaliteli gelmedi bana bayat gibiydi çekirdekleri falan tarihini de kontrol etmiştim o yüzden şimdi de versele laganın yemini aldım big parakeets olan

Hamdi

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Dal darımız da yemle birlikte geliyor yarın idareten yumurta veriyorum şu an bundan önceki ay gardenmix kullanıyordum o da kaliteli gelmedi bana bayat gibiydi çekirdekleri falan tarihini de kontrol etmiştim o yüzden şimdi de versele laganın yemini aldım big parakeets olan
Belki satıcıdan kaynaklıdır bilmiyorum bana iyi geldiler versele laga en iyisi zaten aralarındaki ama en yağlısı da diye biliyorum yine de afiyetle yesin hiçbir şey olmaz. Bunu vermeyin şuanlık yapacak bir şey yok aç kalmasın en azından yumurta maması verin aynen.

Üst Alt