• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Papağanımdan salya geliyor

Gullsaaah

Yeni Üye
Forpus papağanımın ağzından su geliyor. Yumurtlama döneminde sabah gayet keyifliydi akşam eve geldiğimde kabarık duruyodu ve her zamanki gibi hareketli değil. Dışkısında bi farklılık yok. Normal yeminden kenevir ve arada yulafla besliyorum. Sorun nedir bilen var mı ???

Yigit K.

Paylaşımcı
Forpus papağanımın ağzından su geliyor. Yumurtlama döneminde sabah gayet keyifliydi akşam eve geldiğimde kabarık duruyodu ve her zamanki gibi hareketli değil. Dışkısında bi farklılık yok. Normal yeminden kenevir ve arada yulafla besliyorum. Sorun nedir bilen var mı ???
Kuşun videosunu ve dışkı fotoğrafını atar mısınız? Ayrıca kuşunuz cereyan, soğuk alana vb. maruz kaldı mı veya siz yokken yem dışında evde olan bitki vb. yedi mi ya da evinizdeki bireyler bir şey yedirdi mi? Zehirlenme durumu var gibi gözüküyor.

Gullsaaah

Yeni Üye
Evet evde bitki besliyoruz ondan yemiş olabilir ama daha önce de o bitkilerden ısırdığı olmuştu. Şuan vitamin vardı suyuna ondan damlattım başka ne yapabilirim kabartı ve halsizliği de var

Gullsaaah

Yeni Üye
Dışkısında problem yok anladığım kadarıyla ama yemekte çok az yedi su da az içti

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Dışkısında problem var. Zehirlenme ihtimaline karşın kuşunuza bol bol su içirmeniz lazım. Yedirip içirdiğiniz herhangi bir şeyin tarihi geçmiş mi ona da bakın. Probiyotik kullanıyor musunuz?

Gullsaaah

Yeni Üye
su içmiyor sürekli suluğunu yanına taşıyorum çok az içti tarihi geçmiş bir şey de yok. Multi bitamin ve avisol a vitamini var şuan elimde. Yarına kadar birşey olur mu yarın probiyotik alsam veterinere götürsem ?

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
su içmiyor sürekli suluğunu yanına taşıyorum çok az içti tarihi geçmiş bir şey de yok. Multi bitamin ve avisol a vitamini var şuan elimde. Yarına kadar birşey olur mu yarın probiyotik alsam veterinere götürsem ?
Kanatlı uzamanına götürmeniz çok iyi olur. Daha net teşhis ve daha doğru müdahale yapabilir kuşunuzu yakından gördüğü için.

Gullsaaah

Yeni Üye
Bu arada cvplarınız için çok teşekkür ederim şimdi baktım biraz daha hareketli ötmeye başladı çok az vitaminli sudan içmişti sanırım o fayda sağladı

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Bu arada cvplarınız için çok teşekkür ederim şimdi baktım biraz daha hareketli ötmeye başladı çok az vitaminli sudan içmişti sanırım o fayda sağladı
Yine de takipte olalım, kuşun güncel durumunu bir aksilik görürseniz paylaşabilirsiniz 😊