• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Papağanım zımpara tüneği kullanmıyor

Demir E.

Paylaşımcı
Selamlar papağanıma kafes değişikliği yaptım şuan alıştı gibi fakat zımpara tüneği kullanmıyor suluğunu oraya takiyorum gelmiyor hiç bir türlü sevdiremedim bayada para verdim nasıl kullandirabilirim

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Selamlar papağanıma kafes değişikliği yaptım şuan alıştı gibi fakat zımpara tüneği kullanmıyor suluğunu oraya takiyorum gelmiyor hiç bir türlü sevdiremedim bayada para verdim nasıl kullandirabilirim
Zımpara tünekleri kullanmayın. Kuşun ayağını tahriş eder, yaralar ve mantar enfeksiyonlarına davetiye çıkarır. Tahta tünek kullanın lütfen

Demir E.

Paylaşımcı
Zımpara tünekleri kullanmayın. Kuşun ayağını tahriş eder, yaralar ve mantar enfeksiyonlarına davetiye çıkarır. Tahta tünek kullanın lütfen
Merhaba zaten tahta tünek kullanıyorum kuşçu önermişti tirnaklari için kaldırayimmi yani

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kuş işini biliyor. Kullanmayın. Faydadan çok zararı var. Ayağının kavrayacağı kalın tünek tercih edin. Kalsik tüneklerde sultanlar için çok uygun değil. Ben mesela ahşap vileda sapından yaptım 👍🏼