• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Papağanım tüylerini mi yoluyor

carlotta

Yeni Üye
Merhabalar 2 gündür bu şekilde.ne yapmam gerekir.bölgemde yardımcı olacak bir yerde yok.

Batuş

Paylaşımcı
Merhabalar Mert kardeşimin sorusuna ek olarak kuşun görselini de ekler misiniz bir bakalım

carlotta

Yeni Üye
Şuan hiçbirşey kullanmadım
Daha 15 20 gündür bende.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Mineral ,calsiyum ve vitaminler veriniz.Dış parazit yapın.iyi bir takviye programı ile daha iyi olacaktır

carlotta

Yeni Üye
Birde bir sorum daha olacak.hiç kafesten dışarı çıkarmamıştım15 20 gündür. Açık bıraktım ama kendi çıkmamıştı..bugun acık bıraktım.kafesin içinde cok ötüp durdu..masa üzerindeydi kafesi gordugumde kafesin tepesinden koltuğa doğru uçtu. Sonra aşağıya indi.uçarken biraz zorlanıyor gibi bir sorun var mıdır acaba.yukarı sandalyeye boyutuna kadar uçabildi kendisi.ama zorlanıyormuş gibi geldi.yada yeni alışıyoruz gibi.yaş vs tam bilmediğim için.

Son düzenleme:

betul.a

Aktif Üye
Nereden aldınız kuşu? Kanat ayarı yapılmış olabilir mi? :confused:

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Birde bir sorum daha olacak.hiç kafesten dışarı çıkarmamıştım15 20 gündür. Açık bıraktım ama kendi çıkmamıştı..bugun acık bıraktım.kafesin içinde cok ötüp durdu..masa üzerindeydi kafesi gordugumde kafesin tepesinden koltuğa doğru uçtu. Sonra aşağıya indi.uçarken biraz zorlanıyor gibi bir sorun var mıdır acaba.yukarı sandalyeye boyutuna kadar uçabildi kendisi.ama zorlanıyormuş gibi geldi.yada yeni alışıyoruz gibi.yaş vs tam bilmediğim için.
Kuyruk ve kanat telekleri eksik. Bu nedenle aktif şekilde uçamaz.

carlotta

Yeni Üye
2 papağan birliktelermiş(2erkek).eşimin bir arkadaşı durmuyorlarmış.sen bakar mısın demiş o şekilde geldi.zorlanıyor biraz ama dün baya disarda durdu.kafesini orta küçük sehpaya aldım oraya karşı bir yerde uçabildi.simdide çok ötüyor beni çıkart diye 😂
Kuyruğu çıkar inş vitaminlerle falan.uçamamasına üzgünüm.kuyrugu olmamasınada 😔

Üst Alt