• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Papağanım şefaf yemlikten yemiyor

umut3200

Yeni Üye
18 ocakta bir sultan papağanı sahiplendim erkek ve 2 aylık ilk gün su içmedi yemek yemedi ama ikinci gün alıştı ön tarafında yani giriş kapısının yanlarında 2 tane yemlik var kafesin bir yanında yani sağ en arkada bembeyaz plastik bir kutu var oradan yiyor ama ön taraftakilere daha dokunmadı bile onlardan yemeye nasıl alıştırabilirim?

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
18 ocakta bir sultan papağanı sahiplendim erkek ve 2 aylık ilk gün su içmedi yemek yemedi ama ikinci gün alıştı ön tarafında yani giriş kapısının yanlarında 2 tane yemlik var kafesin bir yanında yani sağ en arkada bembeyaz plastik bir kutu var oradan yiyor ama ön taraftakilere daha dokunmadı bile onlardan yemeye nasıl alıştırabilirim?
Metal yemliğimiz var bizim, sultişim çok seviyor onu 😊

umut3200

Yeni Üye
Metal yemliğimiz var bizim, sultişim çok seviyor onu 😊
metal yemlik alayım diyorsunuz yani hmm teşekkürler aslında kuşçudan alırken o arkadaki beyaz kutuyu uzak yerlere seyehate gittiğimizde idare etsin diye yiyeceği zaman oradan koyun dendi bize yani

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
metal yemlik alayım diyorsunuz yani hmm teşekkürler aslında kuşçudan alırken o arkadaki beyaz kutuyu uzak yerlere seyehate gittiğimizde idare etsin diye yiyeceği zaman oradan koyun dendi bize yani
Ben memnunum, hem yıkanması da kolay oluyor tavsiye ederim 😊 Tek kuş ise tek yemlik yeterli bir de gritli kuş kumu alın, ikinci yemliğe onu koyun yesin 😊

Üst Alt