• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Papağanım sadece uyuyor ve yem yemiyor

melisa güldüren

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
halsizlik
sürekli uyku hali
yem yemiyor su içmiyor
Hastalık Belirti Tarihi
2 Ocak 2024
Merhaba sabah sultan papağanımı kafesten çıkardım ve çıkardığımdan beri sadece uyuyor. normalde çok neşeli bir kuş ama şuan çok halsiz görünüyor. Hala yem yemedi ve su içmedi. uyurken sanki boynu ağrıyormuş gibi hareket ettiriyor. Ne yapmalıyım?
IMG_20240102_102632.jpg IMG_20240102_122334.jpg

Son düzenleme:

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Merhaba dışkıda bence hastalık var dışkı yorumlamayı hocalarımız daha iyi yapacaktır

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
İlaçların resmini veya biliyorsanız isimlerini yazarmısınız?

melisa güldüren

Yeni Üye
2 adet biri pembe biri şeffaf renkte ilaç verdi fakat üzerlerinde isim yazmıyor.

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Yandan kuyrukta gözükecek şekilde videosunu ekler misiniz yavrunuzun. Birde taban beyaz olsun kağıt havluya yapılan birkaç tane taze dışkıları da görelim.

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Kuşu bu süreçlerde kafesten dışarı çıkarmayın ve kuşun kursağını kontrol edin kursak boş kalmamalı elle besleme maması da şart bu süreçlerde elle beslemeniz gerekecek. Zeolitli toz ile besleme yapmanız şart

melisa güldüren

Yeni Üye
Cevaplayan herkese çok teşekkürler. Papağanım iyileşti çok şükür. Elle beslememe gerek kalmadan yemeye başladı. Sürekli dal darı uzattım kendisine başta hiç yeltenmiyordu fakat 2. günden itibaren önce az az sonra iştahlı bir şekilde yemeye ve içmeye başladı. Şimdi çok iyi. Eski neşesi yerine geldi.

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Cevaplayan herkese çok teşekkürler. Papağanım iyileşti çok şükür. Elle beslememe gerek kalmadan yemeye başladı. Sürekli dal darı uzattım kendisine başta hiç yeltenmiyordu fakat 2. günden itibaren önce az az sonra iştahlı bir şekilde yemeye ve içmeye başladı. Şimdi çok iyi. Eski neşesi yerine geldi.
Gözünüz aydın çok sevindim 😊🤲

Üst Alt