• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Papağanım Konuşacak mı

Eren46

Yeni Üye
Papağanım kafa sallayarak farklı melodilerde ıslıklar çalıyor fakat halen konuşmadı yanında dişi var onunla alakası varmıdır

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kuşların görselini ekleyin lütfen konularınıza.

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Konudan hariç Ödüllü güzellik yarışmamıza bekleriz

İhsan Z.

Eski Forumcu
Moderator
Çeviri Ekibi
Konuşur. Her gün yarım saat, bir saat kadar youtubedan video dinletirseniz öğrenecektir. Benim kuşumun da yanında dişisi var yaklaşık iki üç hafta dinledikten sonra aşkım cicikuş demeyi öğrendi hatta artık dişisine de bu kelimeleri kullanarak kur yapıyor.

Bir başka kuşuma sadece bir sefer 20 dakika dinlettim hemen bir şeyler kaptı ertesi gün mırıldanmaya başladı. Yani kuştan kuşa da çok fark ediyor bazı kuşlar konuşmaya daha yatkın oluyor. Sabırlı şekilde dinletin çok da sıkmamaya çalışın. Sizin sesinizden konuşmasını istiyorsanız da ses kaydı alıp onu döngü şeklinde dinletebilirsiniz.

Eren46

Yeni Üye
Konuşur. Her gün yarım saat, bir saat kadar youtubedan video dinletirseniz öğrenecektir. Benim kuşumun da yanında dişisi var yaklaşık iki üç hafta dinledikten sonra aşkım cicikuş demeyi öğrendi hatta artık dişisine de bu kelimeleri kullanarak kur yapıyor.

Bir başka kuşuma sadece bir sefer 20 dakika dinlettim hemen bir şeyler kaptı ertesi gün mırıldanmaya başladı. Yani kuştan kuşa da çok fark ediyor bazı kuşlar konuşmaya daha yatkın oluyor. Sabırlı şekilde dinletin çok da sıkmamaya çalışın. Sizin sesinizden konuşmasını istiyorsanız da ses kaydı alıp onu döngü şeklinde dinletebilirsiniz.
3 gündür dediiğiniz gibi ses kaydı dinletiyorum günde 2 3 defa yarım saat boyunca ıslığı kapıyor çaldığım melodiye karşılık veriyor kafa sallayarak vs.

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
3 gündür dediiğiniz gibi ses kaydı dinletiyorum günde 2 3 defa yarım saat boyunca ıslığı kapıyor çaldığım melodiye karşılık veriyor kafa sallayarak vs.
Sesinizi kaydedin(cümleler, ve istediğiniz kelimeleri ard arda kaydedin) ,kelimeleri sabah saatleri özellikle 15 dk, dinletin, sonuç alırsınız, 1-2 hafta içinde