• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Papaganım ishal ve kusuyor ne yapmam lazim

ahmet12

Yeni Üye
Dün hava sıcakti diye kuşları yıkadım bugün dişi olan papagan ishal oldu ,etrafa kusuyor ve kabarık bir şekilde duruyor ne yapmam lazım

Mustafa27

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Dün hava sıcakti diye kuşları yıkadım bugün dişi olan papagan ishal oldu ,etrafa kusuyor ve kabarık bir şekilde duruyor ne yapmam lazım
Geçmiş olsun, yıkanınca hava kaç dereceydi , pencere açık mıydı, kurulama esnasında hangi yöntemleri kullandınız bunlardan bahsediniz lütfen , ishali toparlamak için entrobac probiyotik kullanabilirsiniz eğer mevcut değilse gervit-w multivitamin, entrobac probiyotik ve BT amin Forte takviyesi öneririm 3 ürün ana takviyedir kesinlikle kullanmanızı tavsiye ederim profesyonel ürünlerdir sadece internet üzerinden bulunabilir veya sitemizin sponsoru mamaist.com üzerinden sipariş edebilirsiniz, entrobac probiyotik 4 gün suyuna ilave edilir ishal veya hastalık durumunda , sürekli hazır su kullanınız çünkü diğer arıtma suyu dahil hepsinde kuşları ishal ve hastalıklara sebebiyet verir , 3-4 gün boyunca her gün yalnızca 8 saat kalabilir ardından sade su ile tazelenmeli, ishal için haşlanmış pirinç , haşlanmış patates verebilirsiniz

ahmet12

Yeni Üye
Hava 26 derece civarındaydı. Kurularkende havlu ve fön Makinesi kullandım.tüyleri nemli kalınca güneşin önüne koydum iyice kurusun diye sonraki günde olanlar oldu ishal ve kusma belirtileri ortaya cikti

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Hava 26 derece civarındaydı. Kurularkende havlu ve fön Makinesi kullandım.tüyleri nemli kalınca güneşin önüne koydum iyice kurusun diye sonraki günde olanlar oldu ishal ve kusma belirtileri ortaya cikti
Şiddetli üşütmüş ler, fön makinesi olmaz😔kendisi istemeli banyoyu, banyoluk bırakın lütfen kafese😔
Sıcak tutun çok üzüldüm

Üst Alt