• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Papağanım hareket etmiyor

Kuşum rahatsız mı?

• Kullanılan toplam oy
    3

Hasan Doğan

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Hareket etmiyor bugün aldık (10 temmuz) bizim erkek vardı hem erkek dövüyor o ise hareket dahı etmiyor kanadını açıyor kafasını sallıyor tüyleri her daim kabarık duruyor lütfen yardım edin
Hastalık Belirti Tarihi
10 Tem 2021
Kullanılan İlaç
Özel kuş yemi + özel su vitamini
Yardımmm

Bahar Y.

Müdavim
Eve yeni gelmiş olduğu için olabilir dışkısında problem yoksa

Semihzz123

Tutkulu
Dışkı fotoğrafı atabilirmisiniz. 2 kuşunuz varsa yeni aldığınız kuşu bir süre ayrı tutun hastalık varsa bulaşmasın. Yeni gelen kuş alışma sürecinde olduğu için bu tarz şeyler görülebilir ani hareketler yapmamaya çalışın yavaş yavas alışacağını düşünüyorum

Bahar Y.

Müdavim
Yeni geldiği için dışkı değişikliğide olabilir, yinede fotoğraf atın tedbir amaçlı

Hasan Doğan

Yeni Üye
Yeni alınan kuşlarda durağanlık görülebilir. Hemen diğer kuşlarla katılım göstermemesi normaldir. Başka bir kumesten aldığınız kuşu direk kendi kuşunuzun yanına koymamanizi oneririm
Ama orda aldığımızda pek canlı değildi hayvan yorulmuş dedi

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Yorulmuş hayvani niye size verdi sizde mi dinlenecek stres altında 🙄 neyse olan olmuş artık ve madem yardım istiyorsunuz bize kuşun videosunu, resmini ve peçete üstünde dışkı resmi yollayın bakalım çünkü bu şekilde hicbisey anlayamayız.. kabarma varsa riskli muhtemelen yem yememiş bu yüzden ilk işiniz besleme maması ve aparatı temin etmek onu beslemek lazım.. daldari strese iyi gelir bide kenevir , çekirdek verin bir türlü yem yemesi gerekir ancak öyle toparlar 👍

Hasan Doğan

Yeni Üye
Yorulmuş hayvani niye size verdi sizde mi dinlenecek stres altında 🙄 neyse olan olmuş artık ve madem yardım istiyorsunuz bize kuşun videosunu, resmini ve peçete üstünde dışkı resmi yollayın bakalım çünkü bu şekilde hicbisey anlayamayız.. kabarma varsa riskli muhtemelen yem yememiş bu yüzden ilk işiniz besleme maması ve aparatı temin etmek onu beslemek lazım.. daldari strese iyi gelir bide kenevir , çekirdek verin bir türlü yem yemesi gerekir ancak öyle toparlar 👍
Atmaya çalışırım

Üst Alt