• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sahiplendirme Papağan sahiplenmek istiyorum.

Kuşpartisi

Yeni Üye
Merhaba sitede yeniyim, konuyu doğru açtım mı bilmiyorum. Yanlış açtıysam özür dilerim. Ben 10 yaşındaki kardeşim için papağan sahiplenmek istiyorum ama bulamıyorum. Biliyorum papağan sahipleri ya da pet shoplar genelde satma derdindeler. Benim aklımda pakistan papağanı, cennet papağanı gibi türler var. Ama onları sahiplendirecek birisini bulmak çok zor, tek olsun zaten. Tek istediğim yavru ya da ele gelen, konuşan bir papağan. Böyle bir papağanı nereden bulabilirim? Kayseri'de yaşıyorum.

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba

10 yaşında bir çocuk için asla ve asla bir hayvan sahiplenmeyin. Onlar oyuncak değil.

Bahsettiğiniz detayda hem konuşacak, hem ele gelecek ve hemde büyük türlerden olabilir bir papağanı maalesef ancak satın alabilirsiniz ki forumda da satış yapılması yasak.

10 yaşında bir çocuk için böyle bir papağanı sahiplendirmek isteyen de çıkarmı bilemiyorum ama ben bir anne olarak on yaşındaki çocuğuma asla böyle bir hayvan emanet etmem. 🤷🏼‍♀️🙋🏼‍♀️

Tevfik

Aktif Üye
Merhaba

10 yaşında bir çocuk için asla ve asla bir hayvan sahiplenmeyin. Onlar oyuncak değil.

Bahsettiğiniz detayda hem konuşacak, hem ele gelecek ve hemde büyük türlerden olabilir bir papağanı maalesef ancak satın alabilirsiniz ki forumda da satış yapılması yasak.

10 yaşında bir çocuk için böyle bir papağanı sahiplendirmek isteyen de çıkarmı bilemiyorum ama ben bir anne olarak on yaşındaki çocuğuma asla böyle bir hayvan emanet etmem. 🤷🏼‍♀️🙋🏼‍♀️
Kesinlikle katılıyorum.

Kuşpartisi

Yeni Üye
Merhaba

Merhaba, tabii ki kardeşime verip al bak oyna istediğini yap demeyeceğim. Evde bakımını ben üstleneceğim. Sadece benim gözetimim altında beraber, severiz, oynarız o kadar. Genel olarak ben bakacağım, sadece onun da mutlu olmasını istiyorum onu belirtmek istedim. Satış konusunda haklısınız ama onlar da çok pahalıya veriyorlar ve ben pek anlamıyorum kim doğru kim yalan söylüyor diye.

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba, tabii ki kardeşime verip al bak oyna istediğini yap demeyeceğim. Evde bakımını ben üstleneceğim. Sadece benim gözetimim altında beraber, severiz, oynarız o kadar. Genel olarak ben bakacağım, sadece onun da mutlu olmasını istiyorum onu belirtmek istedim. Satış konusunda haklısınız ama onlar da çok pahalıya veriyorlar ve ben pek anlamıyorum kim doğru kim yalan söylüyor diye.
Kedi veya köpek alamaz mısınız ☺

Şahin_tutuş

Paylaşımcı
Facebook gruplarına bakabilirsiniz fakat pakistanlar genel olarak karamsar hayvanlar. 10 yaşındaki çocuk için travma sebebi olabilir ful evcil değilse. Bütçeniz çoksa kayık papağanları çok oyuncudur.

Üst Alt