• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

İstanbul Papağan sahiplenmek istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Geçen günlerde bir üye sahiplendirmeyi düşünüyordu ama forumdan ayrıldı aniden, sanırım satışı planlıyordu yada sahiplendireceği kişiyi buldu , var ama çok çok nadir ben ilk başta sultan papağanı diye anlamıştım
Reklamdı canım reklamdı 🤣🤣

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
hayvanların satılmasına karşıyım.
Birde bu furya var. Satılmasına karşıyım 😕 bende buna karşıyım. Üretenlerde hayrına üretmiyor. Masrafını , emeğini hayal bile edemezsiniz. Ha sahiplendirmek ayrı bir durum ama satılmasına karşıyımda çok absürd oluyor. Sahiplendiren çıkmazsa satında alırım deseniz anlarım. Neyse.dilerim bulursunuz.

İhsan Z.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Maalesef ücretsiz olan şeylerin değeri de olmuyor çoğu insanın gözünde. Bu nedenle hasta muhabbet kuşunu veterinere götürmeyen, yenisini alıp geçen çok insana rastlıyoruz. Kâr amacı güderek satışı bilemem ama koruma bedeli olarak bir miktar para alınması taraftarıyım ben de.

Zeus

Müdavim
Maalesef ücretsiz olan şeylerin değeri de olmuyor çoğu insanın gözünde. Bu nedenle hasta muhabbet kuşunu veterinere götürmeyen, yenisini alıp geçen çok insana rastlıyoruz. Kâr amacı güderek satışı bilemem ama koruma bedeli olarak bir miktar para alınması taraftarıyım ben de.
Ben muhabbet kuşlarının çok ucuza satılmasına bir anlam veremiyorum, keşke çok daha pahalı olsa ve sadece gerçekten isteyip maddi olarak sahip olacak gücü olanlar alabilse. Muhabbet kuşu ucuz nasılsa diye alıp çoluk çocuğun elinde oyuncak ediyorlar çok kızıyorum! Yorumda bahsettiğiniz olay zaten hepimizin kırılma noktasıydı sanırım.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
@buket.hazal.balkas kafeskuslari ailesine hoşgeldiniz😊 @Zeus yani pınar hanımın yazdığını bence siz tamamen yanlış anlamışsınız açıkçası ben şahsen hiç tanımadığım birine canımdan bir can vermem önce tanımak isterim bu yüzden size onu söylemeye çalışmış üslup düz olmuş tavsiye şeklinde yapılmış.
bu sitede mesajınızdan sizin gibi ön yargılı insanların çok olduğunu fark ediyorum
Bu siteyi ne kadar zamandır bilip takip ediyorsunuz? Bu yorumu yaptınız bende bunu anlamış değilim.Hayvan satışına herkes karşı ama para verilmeden alınan ve sokağa atılan canlar da ortada genelleme yapmak doğru olmaz lakin dileyen ücret karşılığında verir dileğen eşyalarına ücret alıp verir ve dileğende ücretsiz verir ama bu bir gerçek kimse güvenmeden tanımadan can teslim etmez👍
Son olarak bende ilgilenemedikleri için bırakılan yani terk edilen bir Kırmızı Yanak Senegal Papağanı var sahibi canlıya ücret talep etmiyor lâkin yaptığı masraflarının, kafesinin ve eşyalarının bedelini talep ediyor eğer ciddiyseniz bana özelden ulaşınız bilgi veririm 😊

Mustafa27

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Kesinlikle katılıyorum, dilerim ki yerli muhabbetlerin de fiyatı artsın çünkü "fiyat olarak " ucuz olduklarından bazı insanlar süs eşyası gibi alıp bir kenara bırakarak sadece su ve yem verenler var bırakın takviyeyi ,uygun ortamda beslemiyorlar , ama Jumbo veya show kadar pahalı olsalar en azından bu kadar değersiz bakılmazlar

Mustafa09

Aktif Üye
Kesinlikle katılıyorum, dilerim ki yerli muhabbetlerin de fiyatı artsın çünkü "fiyat olarak " ucuz olduklarından bazı insanlar süs eşyası gibi alıp bir kenara bırakarak sadece su ve yem verenler var bırakın takviyeyi ,uygun ortamda beslemiyorlar , ama Jumbo veya show kadar pahalı olsalar en azından bu kadar değersiz bakılmazlar
Kafesleri vs paslı benim akrabalarımdada var böyle suluk yosun bağlamış kafes desen küflü kuşu evin içini pisletir diye balkonda tutuyor.

Zeynep APAYDIN

Yeni Üye
Merhabalar pakistan papağanım var 10 aylık
Hemşireyim nöbet listemiz değişip hiç boşluğumuz olmadığı için ilgilenemiyorum daha mutlu olacağı bir yuvada olmasını isterim adını Kivi koymuştum çok da sevimli ama üzülüyorum böyle olmasına Küçükçekmecede oturuyorum

Ekli dosyalar

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Merhabalar pakistan papağanım var 10 aylık
Hemşireyim nöbet listemiz değişip hiç boşluğumuz olmadığı için ilgilenemiyorum daha mutlu olacağı bir yuvada olmasını isterim adını Kivi koymuştum çok da sevimli ama üzülüyorum böyle olmasına Küçükçekmecede oturuyorum
Kendi konunuzdan devam edelim daha sağlikli olur konu kilit 👍

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt