• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Papağan kuyruk kaşınması

Ali kesici

Yeni Üye
Sultan papağanın kuyruğu kaşınıyor parazit olduğundan şüpheleniyorum altını çok iyi temizliyorum yine de kaşınması ve burnunun hafif tıkalı olması parazit olduğu şüphesini arttırıyor yapay zeka öyle söyledi ivermectin gibi ilaçlar kullanmak istemiyorum doğal bir yolu çözümü var mı

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Biz rutin olarak ivermektin içeren ense damlası uyguluyoruz, ense derisine bir damla damlatıp masaj yaparak yedirin, 10 gün sonra tekrarlayın, 4-5 ayda bir kez bu iki dozu tekrarlayın ☺

Ece A.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yardımsever üye
Merhaba, Vilmectin, Zimec, Avromec, Baymec, İvomec gibi isimleri hem veterinerlerden bulabilirsiniz, hem de Vilmectin'i @mamaist sitesinden veya whatsapp hattından temin edebilirsiniz. Ürünü sitede göremeyebilirsiniz bu yüzden Mamaist whatsapp hattından iletişime geçip isteğinizi iletebilirsiniz yardımcı olacaklardır 🙏

Hilye Bulut

Tutkulu
Uzman Mentör
Yardımsever üye
Ben bunu kullandıktan sonra daha çok kaşınmaya başladı
Bu ürünü kullanmayın bunlar derilerini tahriş ediyor,sprey şeklinde oldukları için gözüne gelirse gözleri de tahriş olur,şişer riskli.Bunun yerine Burçak hocamızın dediği gibi ense damlası kullanın,bekletmeyin kuşunuzu.Parazit vs.varsa kuşun sağlığı için bekletmemeniz daha iyi.

Ali kesici

Yeni Üye
Bu ürünü kullanmayın bunlar derilerini tahriş ediyor,sprey şeklinde oldukları için gözüne gelirse gözleri de tahriş olur,şişer riskli.Bunun yerine Burçak hocamızın dediği gibi ense damlası kullanın,bekletmeyin kuşunuzu.Parazit vs.varsa kuşun sağlığı için bekletmemeniz daha iyi.
Şu anda papağanım normal fazla kaşınma nispeten az veterinerin bir tanesine sormuştum ürünü almak için yan etki yapabilir dedi o yüzden bunu sıktım zararı olur mu kanadın altına bir fıs yaptım sadece

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Şu anda papağanım normal fazla kaşınma nispeten az veterinerin bir tanesine sormuştum ürünü almak için yan etki yapabilir dedi o yüzden bunu sıktım zararı olur mu kanadın altına bir fıs yaptım sadece
Uzun sürede deri tahrişi ve solunum yolu problemi oluşur, ev sıcakken fıs fıs ile banyo yaptırabilirsiniz bir de ivermektin içeren ense damlası kullanmanızı öneririm, ense derisine bir damla damlatın masaj yaparak yedirin, 10 gün sonra tekrarlayın, 2 doz yeterli ☺ Mamaist whatsapp hattından alabilirsiniz 🙏🌸

Ekli dosyalar

Ali kesici

Yeni Üye
Uzun sürede deri tahrişi ve solunum yolu problemi oluşur, ev sıcakken fıs fıs ile banyo yaptırabilirsiniz bir de ivermektin içeren ense damlası kullanmanızı öneririm, ense derisine bir damla damlatın masaj yaparak yedirin, 10 gün sonra tekrarlayın, 2 doz yeterli ☺ Mamaist whatsapp hattından alabilirsiniz 🙏🌸
Yanlış almıyorum değil mi siz de böyle mi alıyorsunuz

Üst Alt