• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Papagan için vitaminlerim kullanmam/kullanmamam gerekenler nelerdir

aslanbey

Paylaşımcı
IMG20230818120746.jpg7-8 aylık Pakistan papağanım var erkek
Şuan sağlıklı diskisinda vb sorun yok
Benim elimde baya vitamin var farklı kuşlarımda olduğu için
Pakistan papağanı üreticileri
Gerwittir,entrobactir ne bileyim BT amin fortedir bunlara gerek yok diyorlar düzenli beslenin yeter diyorlar
Sizce nasıl olmalı vitamin probiyotik vermelimiyim ?
Elimde olan takviyeler fotoğrafta

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Üretici kafeste dogadaki yaşamı nasıl verecekmiş dogada bu kuşlar böcek yiyor toprak yiyor kuru yemden mi alacak ? eğer dogadaki ortamı kafeste sunabilirsen evet ama bu imkansız dünyaca ünlü üreticileri izle vitaminler dogal katkılar özel tohumlar verirler Vitamin şart haftada 1 gervit 1 entrobac 15günde 1 bt amin forte

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Üretici kafeste dogadaki yaşamı nasıl verecekmiş dogada bu kuşlar böcek yiyor toprak yiyor kuru yemden mi alacak ? eğer dogadaki ortamı kafeste sunabilirsen evet ama bu imkansız dünyaca ünlü üreticileri izle vitaminler dogal katkılar özel tohumlar verirler Vitamin şart haftada 1 gervit 1 entrobac 15günde 1 bt amin forte
Kardeşime kesinlikle harfiyen katılıyorum kafeste bakılan hayvanlardan sorumluyuz ve gereken ihtiyaçlarını araştırarak alıp programlı olarak vermeliyiz

aslanbey

Paylaşımcı
Kardeşime kesinlikle harfiyen katılıyorum kafeste bakılan hayvanlardan sorumluyuz ve gereken ihtiyaçlarını araştırarak alıp programlı olarak vermeliyiz
Aynen hcoam benimde kafama takılıyor düşünüyorum niye kullanmayayim vb bencede kulanmak mantıklı gibi peki diğer iki takviye hakkında bir dusunceni varmıdır hocam

aslanbey

Paylaşımcı
Çünku bu vitaminleri 1 senedir diğer tüm kuşlarıma verdim aksine kuşlarin şuan maşallahı var

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Resimdeki ürünleri mi 1 senedir kullanıyorsun ?

aslanbey

Paylaşımcı
Bunları kullanmanıza gerek yok diğerleri varken bunları eğer tarihi geçmediyse ihtiyacı olan birine verebilirsiniz ☺👍
Avırelax kullanıyorum hocam stress önleyici
Eğitirken kolaylık sağlıyor bence avivit daha yeni oda illaki lazım olur evde çok kuş var

Üst Alt