• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sende Yorum Yap! Papagan eğitimi için egitim tunegi sartmi

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Papağanın eğitim durumu nedir😜
İlkokul
Lise
Üniversite
Şaka bir yana 😂video atar mısınız bir görelim ona göre yorum yapalım 😊👍

DanBam

Yeni Üye
birde egitim tuneginde huzursuz biraz video atamadim ama saldiriyo

DanBam

Yeni Üye
Eğitim tüneğini görebilir miyiz
Nasıl bir alıştırma yöntemi yapıyorsunuz
elimi uzatiyorum isiriyor onu cozmeye çalışıyorum perde yöntemi uyguluyorum yemegi kendim elimle veriyorum suda ayni sekilde suyu kaptan veriyorum satan bulamadim kendim yaptim tunek

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
elimi uzatiyorum isiriyor onu cozmeye çalışıyorum perde yöntemi uyguluyorum yemegi kendim elimle veriyorum suda ayni sekilde suyu kaptan veriyorum satan bulamadim kendim yaptim tunek
Emeğinize sağlık çok güzel olmuş 😊
Perde yöntemi tek sefer olmaz en az 10 gün günde 2/3 defa olmalıdır sabır ve zaman işidir alıştırmak
Size güvensin gerisi gelir😊🤲

DanBam

Yeni Üye
Emeğinize sağlık çok güzel olmuş 😊
Perde yöntemi tek sefer olmaz en az 10 gün günde 2/3 defa olmalıdır sabır ve zaman işidir alıştırmak
Size güvensin gerisi gelir😊🤲
biraz üzgün kafesinde daha rahat hissediyor ama daha cok saldiriyo hırlıyor hatta kalmalimi sizce burda

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
biraz üzgün kafesinde daha rahat hissediyor ama daha cok saldiriyo hırlıyor hatta kalmalimi sizce burda
Tabiki kalabilir, nerde rahat ediyorsa orda kalsın,tünekteyken daldarı ikram edin görsün yesin
3/5 defa tekrarlayın, her seferinde bir adım geriden tutun darıyı, zamanla gelecektir😊

tssy23

Müdavim
Kıdemli Üye
Çok ama çok sevdiğim bi tür Pakistan çok sahiplendim ama bir türlü başaralı olamadım sabırsız bir insanım en son el beslemesi aldım kendim büyüttüm o da büyüdükten sonra huyu değişti zor kuşlar bunlar çok sabır istiyor

DanBam

Yeni Üye
Çok ama çok sevdiğim bi tür Pakistan çok sahiplendim ama bir türlü başaralı olamadım sabırsız bir insanım en son el beslemesi aldım kendim büyüttüm o da büyüdükten sonra huyu değişti zor kuşlar bunlar çok sabır istiyor
felaket zor bu alexander elimi yedi perde yontemini tavsiye ederim bayagi yararli kucuk kuslarda 1 haftada vesaire alexander gibi turlerde daha uzun suruyor

Üst Alt