• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Pakistan ve İskender aynı tür değil mi?

Erdem kaymak

Yeni Üye
İnternet üzerinden görüştüğüm kişiler bu Alexander papağanı pakistan papağanı değil diyip 4.000+ para istiyor benim bildiğim arada bir fark yok Pakistan İskender Alexander hepsi aynı değil mi? Ayrıca 2 bin liraya kadar düşürtturdum fiyatı sizce nasıl? Çok hoşuma gitmedi internet pazarlığı sanırım petshoplara gitmek zorunda kalacağım

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Alexander daha iri daha büyük gagalı ve kanatlarında kırmızı lekesi olan kuşlar. Pakistan daha küçük cüsseli. Alexander daha pahalı. Alacağınız kuşun görseli var mı? Görerek almanızı tavsiye ederim.

İhsan Z.

Eski Forumcu
Moderator
Çeviri Ekibi
Evet Semiha hocamınızın dediği gibi. Mesela almancada direkt olarak büyük(alexander) ve küçük(pakistan) halka boyunlu papağan olarak ayrılıyorlar. Boyut farkları var, fiyat farkı da epey var diye biliyorum.

Zeus

Müdavim
İnternet üzerinden görüştüğüm kişiler bu Alexander papağanı pakistan papağanı değil diyip 4.000+ para istiyor benim bildiğim arada bir fark yok Pakistan İskender Alexander hepsi aynı değil mi? Ayrıca 2 bin liraya kadar düşürtturdum fiyatı sizce nasıl? Çok hoşuma gitmedi internet pazarlığı sanırım petshoplara gitmek zorunda kalacağım
İnternet üzerinden tanımadığınız insanlardan hayvan satın almanızı tavsiye etmem, gidip görerek ya da bir tanıdığınız vasıtasıyla görerek almanızı tavsiye ederim. Para vermeniz bir yere kadar tolere edilebilir ama alıştığınız hayvanın hastalığı, ölümü tolere edilebilir şeyler değil.

Erdem kaymak

Yeni Üye
Alexander daha iri daha büyük gagalı ve kanatlarında kırmızı lekesi olan kuşlar. Pakistan daha küçük cüsseli. Alexander daha pahalı. Alacağınız kuşun görseli var mı? Görerek almanızı tavsiye ederim.
Teşekkürler usta başka arkadaşların da tavsiyesi ile tanıdık aracılığiyla almaya karar verdim

Üst Alt