• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et pakistan papağanımın gözündeki problem

yarennyw

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
göz sulanması kaşıntı
Hastalık Belirti Tarihi
20 May 2026
Kullanılan İlaç
kullanmadım henüz
merhaba pakistan papağanım 2 yaşında yaklaşık 2 gündür gözlerinin etrafındaki tüyler ıslak ve sanki gözleri kızarık bugün sürekli gözlerini ve sanırım gagasını bir yerlere sürttüğünü kaşıdığını farkettim ve şuan arada ishal dışkılıyor sebebini anlayamadım ne olabilir sizce ve nasıl bir tedavi uygulamalıyım bu arada çok yabani ne yaptıysam alıştıramadım kafesteyken kafasını sırtını okşamama izim veriyor ama tek yapabildiğim bu başka hiçbir şeye izin vermiyor göz damlası vs alsam nasıl uygulayabilirim bu yabanilikte
IMG_7405.jpegIMG_7405.jpegIMG_7396.jpeg

Son düzenleme:

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
merhaba pakistan papağanım 2 yaşında yaklaşık 2 gündür gözlerinin etrafındaki tüyler ıslak ve sanki gözleri kızarık bugün sürekli gözlerini ve sanırım gagasını bir yerlere sürttüğünü kaşıdığını farkettim ve şuan arada ishal dışkılıyor sebebini anlayamadım ne olabilir sizce ve nasıl bir tedavi uygulamalıyım bu arada çok yabani ne yaptıysam alıştıramadım kafesteyken kafasını sırtını okşamama izim veriyor ama tek yapabildiğim bu başka hiçbir şeye izin vermiyor göz damlası vs alsam nasıl uygulayabilirim bu yabanilikte
Ekli dosyayı görüntüle 105515Ekli dosyayı görüntüle 105515Ekli dosyayı görüntüle 105516
Merhaba geçmiş olsun
Büyük ihtimalle üşüttü
Takviye veriyor musunuz?
Çay pansumanı iyi gelir
Çay deminden pamuğa döküp silin
Akşamları ışığı kapatıp elinize alıp karanlıkta silebilirsiniz
Damla sonraki aşama

Üst Alt