• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Pakistan papagani

rip_tobi

Yeni Üye
Papaganim her yaklaştığımda kafasını yukarı kaldırıyor ve gözlerini kısıyor cok ince ince sesler cikariyor sebebi ne yeni yapmaya başladı ben yokken de bikere yapti korkuyorum noluyor bilen varmı??

mesut511

Yeni Üye
Yaşı nedir acaba merak ettim. Yeni mi aldınız mama isteyen kuşlar gibi yapmış. Tabi hocalar birazdan bakıp yazarlar ama bende merak ettim

rip_tobi

Yeni Üye
Yaşı nedir acaba merak ettim. Yeni mi aldınız mama isteyen kuşlar gibi yapmış. Tabi hocalar birazdan bakıp yazarlar ama bende merak ettim
1 yaşında yaklasik yem yiyor ilk defa böyle yaptı çok korktum ve ben gelince yapıyor sadece yada ailem kendisi tekken gayet rahat ama cok iyi anlasiyorduk isirsa bile arada niye böyle yapiyor

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Videosunu görebilirsek daha iyi yardımcı oluruz 🙏

rip_tobi

Yeni Üye
Fikrim değişti bir tek bana yapiyor şimdi video yolluyorum aileme yapmıyor herhalde bir tek bana kinlendi

mesut511

Yeni Üye
bana kinlenme hareketi gibi gelmedi sanki, tabiki uzmanlar bakınca daha iyi yorumlayabileceklerdir. ama maşallah çok tatlı :love: çok karakteristik bir hayvan daha önce bir tane beslediğim için valla ayrıcalıklı hissediyorum :)

Hamdi

Aktif Üye
Yardımsever üye
Bunu yapıyor sadece bana sebebi ne acaba? Tek bana yapıyor bide
Bir dahaki sefere streamable sitesinden yüklerseniz daha iyi olur. Dışarı çıkarmanızı mı istiyor acaba ya da ilginizi elinize alın bu sesten sonra çıkartmaya devam ediyorsa başka bir şeydir. Çok tatlı :D

Üst Alt