• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Pakistan papağanı kanlı kuyruk kapsülü

ByDevvil

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Kanlı tüy kapsülü
Hastalık Belirti Tarihi
1 Kas 2024
Kullanılan İlaç
Yok
Merhaba mavi pakistan papağan sahibiyim. Bebeklikten beri bende. Şu an yaklaşık 9 aylık. 1.5 ay önce soldan 2. Kısa kuyruk kırıldı ve bakarken koptu dibi kanlıydı sonrasında solda en kısa kuyruğun kapsülü kanlıydı veterinere götürdük ve çektiler sorun olmadı. Bugün tekrar uzayan 2. Kuyruk kapsülü kanlıydı ve zorda olsa çektim kanaması oldu baya hemen nişasta ile tampon yaptık kan durdu. Şimdi keyfi yerinde diğer kuyruk henüz çıkmadı. sormak istediğim sürekli bu döngüde devam mı edecek buradaki kuyruk? Kullanmam gereken ürünler var mı? Hiç takviye vs. Kullanmadık. Ama yeminden ceviz, hurma, üzüm, elma, çilek, kaju vs. Eksik olmaz. Bugün çektiğim kuyruğu ekliyorum yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler herkese.

Ekli dosyalar

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
B vitamini eksikliği bu tarz durumları yapar. Kafeste vereceğimiz yiyecekler belli bir düzeye kadar vitamin ihtiyacını karşılar, doğadaki gibi olmuyor maalesef... Mutlaka gervit w, bt amin forte ve entrobac alıp düzenli kullanın 🙏 B vitamini zaten vücutlarında depolanmayan bir vitamin olduğu için özellikle tüy dönemlerinde haftada 2 kez kullanılmalı 🙏

ByDevvil

Yeni Üye
Teşekkür ederim bilgi için, ürünleri nasıl, nerede kullanmalıyım? Hiç kullanmadım araştırdım ama bilgi kirliliğine kapıldım resmen. Detaylı bilgi verirseniz çok sevinirim. Son olarak nereden temin edebilirim en güvenilir. 🙏🏼

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Mamaist.comdan bölünmüş olarak alabilirsiniz, sitemizin sponsoru ben de oradan alıyorum ve kullanıyorum 🙏😊
Bu makalede yazıyor hepsi 🙏😊