• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Pakistan papağanı gaga problemi

Mantis_

Yeni Üye
Merhabalar, 2 3 aylık pakistan papağanımın gagasının yanları morardı ve kabuk kabuk dökülüyormuş gibi görünüyor. Başlarda gagasının renk almasından kaynaklı olabileceğini düşündüm fakat endişelenmedim de değil. Sorunu nedir?
Ekli dosyayı görüntüle 50993

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Merhaba. Bir şeye çarpmış olabilir mi?
Tatlı badem yağı ile bakım yapabilirsiniz.

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Bir yere çarpması pek mümkün değil, birlikteyiz çoğu zaman. Enfeksiyon vs değildir de mi?
Sanmıyorum ama papağanlardan iyi anlayan bir kanatlı uzmama götürebilirsiniz, kesin emin olmak için. :)

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Bana pek normal gelmedi gaga yapısı. Kanatlı uzmanına götürmenizi öneririm.. morarmadan ziyade bordomsu tatlı bir kırmızıya dönemesi gerekir.

Mantis_

Yeni Üye
Gaga rengi konusunda çok çeşitli varyeteleri olduğu için bana başta normal gelmişti fakat kabuklanmalar vs benim kafamı karıştırdı. En kısa zamanda götüreceğim.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Çürüme var mutlaka analiz için kanatlı uzmanına götürün nerede ikamet ediyorsunuz?

Mantis_

Yeni Üye
Hatay'da yaşıyorum bugün bir veterinere götürdüm. Çinko eksikliğinden veya yaşa bağlı dişi bireylerde görülebileceğini söyledi. Gözleme almamı ve ilerlemesi durumunda tekrar getirmemi istedi.