• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Pakistan eş seçimi ve yavru alma?

ByDevvil

Yeni Üye
Herkese merhaba, 9 Aylık mavi mutasyon mevcut, 15-20 günlükten beri bende.
Yanına Sarı bir eş almayı düşünüyorum. (cinsiyeti kesin erkekse tabi) Ne zaman almam mantıklı olur?
Bana kalsa yavru alayım onu da büyüteyim bir yandan diyorum ama bu sefer bendeki büyük olacak ve çok kıskanç oyuncaklardan bile kıskanıyor zarar verir diye korkuyorum.
Hemen hemen aynı yaşta yada yetişkin alsam bana alışabilecek mi eşi?
Eş ve yavru alma konusunda önerisi ve bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

ByDevvil

Yeni Üye
Evet erken biraz kaç aylık gibi almalıyım veya şimdiden el besleme yavru mu alsam ne tepki verir bilmiyorum döver mi?
Peluş oyuncaklarını aldığımda bile gelip alıp yere atıyor kıskançlıktan.
Ortalama kaç aylık gibi eş ister sizce? :(

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Evet erken biraz kaç aylık gibi almalıyım veya şimdiden el besleme yavru mu alsam ne tepki verir bilmiyorum döver mi?
Peluş oyuncaklarını aldığımda bile gelip alıp yere atıyor kıskançlıktan.
Ortalama kaç aylık gibi eş ister sizce? :(
2,5- 3 yaşından sonra eşleşmesi lazım, Pakistanlar bundan önce eşleşmiyorlar bir de çiftleşme dönemi ilkbahar-yaz dönemlerinde oluyor 😊

ByDevvil

Yeni Üye
Şimdiden bebek alsam saldirir mi peki?

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Şimdiden bebek alsam saldirir mi peki?
Alıp yan yana başka kafese koyun zamanla alışır diye düşünüyorum benim de dişi Pakistan papağanım var, bebeklikten beri sultan papağanımla büyüdüğü için onunla da çok iyi anlaşıyordu. Şimdi diğer sultanımla yan yana başka kafeslerde yaşıyorlar sürekli ama hiçbir sorun olmuyor 😊

ByDevvil

Yeni Üye
Maviden yana sıkıntımız büyük çünkü 1dk bile kapalı kafeste hiç kalmadı sürekli dışarıda. Korkutuyor beni bu yüzden.

Üst Alt