• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Oyun

eray1418

Paylaşımcı
Merhabalar herkese bir dişi bir erkek çift kuşum var
Aynı kafesteler bazen erkek dişiye kur yapıyo yem kusuyo falan öyle anlaşıyorlar
Şimdi sorum şöyle bu kuşlar 2 yemliğin birini kaldıra kaldıra aşağı düşürüyorlar neden böyle yapıyolar
Eğer sıkılıyorsa oyuncak asmalı mıyım

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
Merhabalar herkese bir dişi bir erkek çift kuşum var
Aynı kafesteler bazen erkek dişiye kur yapıyo yem kusuyo falan öyle anlaşıyorlar
Şimdi sorum şöyle bu kuşlar 2 yemliğin birini kaldıra kaldıra aşağı düşürüyorlar neden böyle yapıyolar
Eğer sıkılıyorsa oyuncak asmalı mıyım
Evet sıkılıyorlar, didikleyecek, oynayacak bir şeyler arıyorlar. Oyuncaklar almalısınız. Yalnız alsanız bile yapmaya devam edebilirler. Giyotin kapı varsa kafeste, yemlik olarak akıllı yemlik kullanabilirsiniz.

eray1418

Paylaşımcı
Evet sıkılıyorlar, didikleyecek, oynayacak bir şeyler arıyorlar. Oyuncaklar almalısınız. Yalnız alsanız bile yapmaya devam edebilirler. Giyotin kapı varsa kafeste, yemlik olarak akıllı yemlik kullanabilirsiniz.
Oyuncakları var çift olunca oyuncak koyma dediler ondan dolayı çıkarmıştım

hazaly

Paylaşımcı
Oyuncakları var çift olunca oyuncak koyma dediler ondan dolayı çıkarmıştım
Çiftleşme zamanı yuvalık takınca oyuncak koymayın deniliyor diye biliyorum ben. Normal zamanda neden takılmasın ki takın bence canları sıkılıyodur. Gerçi benim dişi muhabbet kuşum da aynısını yapıyor kafeslerinde oyuncak olmasına rağmen. Çözümü bir şekilde sabitleyerek buldum

Seda.

Tutkulu
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Onlar zamani gelince yuvaya odaklanacaktir ama şuan oyun derdindeler bu yuzden ben oyuncak vermeniz taraftariyim :)

eray1418

Paylaşımcı
Oyuncağını koydum bakalım çok teşekkür ediyorum hepinize

Üst Alt