• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Öneri🌸

basak..

Yeni Üye
Merhabalar efenim. Bu forum gerçekten kuşumun astımında ve ishalinde bizim için çok faydalı oldu ondan dolayı benim de belki birilerine yardımım dokunur diye bunu sizlerle paylaşmak istedim.
Belli bir süredir kullandığım bir uygulama var, kullanmadığınız bir cihazınız varsa bunu kameraya çevirebiliyorsunuz. Uygulamanın adı alfredhome. Ben bu şekilde ailem tatile gittiğinde ve ishal olduğu zamanlarda ailem evde olsa bile içim rahat etsin diye cekuyu izlemek için kurmuştum. Ses alabiliyorsunuz, kuşunuz o an konuşuyorsa siz de uygulamayı açtığınızda konuşmasını dinleyebiliyorsunuz. Eğer kamera olarak ayarladığınız cihaz destekliyorsa (sanırım öyle yani bilgisayarımda yapamadım ama tabletimde yapabildim) anlık olarak sesinizi de gönderebiliyorsunuz. Biz evcil hayvan sahipleri için gerçekten çok güzel bir uygulama bence
(Dipnot; herhangi bir reklam tarzı bir şey değil. Ben ücretsiz olarak kullanıyorum ve yetiyor. Evde yokken gözü arkada kalan evcil hayvan sahibi dostlarımız varsa bir iyiliğim dokunsun istedim🌸)

Ekli dosyalar

Üst Alt