• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Öncelikle merhaba.

sythe

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Kafesin alt kısmına yaslanmış duruyor.
Hastalık Belirti Tarihi
22 Eki 2022
Muhabbet kuşumu daha yeni aldım 2 haftalık bir kuş.Çok uysal bir kuş ve son birkaç gündür kafesin en altında yere yaslanmış şekilde duruyor , elime alıp seviyorum belki birşeye üzülmüştür diye fakat hala orada duruyor.Yemek yiyor fakat ordan ayrılmıyor.Sebebini bilen birisi yazarsa sevinirim.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Merhaba Ailemize hoş geldiniz 😊
Tünekte durmuyor mu? Kuşunuzu görebilir miyiz 👍

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Öncelikle ailemize hoş geldiniz 😇 2 haftalık derken kuşu 2 hafta önce mi aldınız, yoksa kuş 2 haftalık değil dimi :D

Cengiz N.

Müdavim
Kıdemli Üye
Kafesin altında inip köşede hareketsiz durması hayr değil! Dikkat edilmesi gerekiyor dışkı fotosu ve kuşunuzun videosunu atar mısınız! Yemek yiyor derken ne kadar eminiz yediğine. Sadece eşeliyorda olabilir. Ben düştüm o yanılgıya kilosunu tartma imkanınız var mı?

Mert.

Eski Forumcu
Kuşun videosunu gorebilirmiyiz

sythe

Yeni Üye
Kafesin altında inip köşede hareketsiz durması hayr değil! Dikkat edilmesi gerekiyor dışkı fotosu ve kuşunuzun videosunu atar mısınız! Yemek yiyor derken ne kadar eminiz yediğine. Sadece eşeliyorda olabilir. Ben düştüm o yanılgıya kilosunu tartma imkanınız var mı?
Öncelikle ilginiz için teşekkür ediyorum fakat kuşumun videosunu atabilecek imkanda değilim şuan , telefonumun kamerası bozuk 2 yönü de.Şöyle söyleyeyim yediği yemin kabukları üstünde duruyordu her zaman ki gibi.Bitirmişti yemini neredeyse.

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Öncelikle ilginiz için teşekkür ediyorum fakat kuşumun videosunu atabilecek imkanda değilim şuan , telefonumun kamerası bozuk 2 yönü de.Şöyle söyleyeyim yediği yemin kabukları üstünde duruyordu her zaman ki gibi.Bitirmişti yemini neredeyse.
Fotoğraf olmadan net bir şey söylemek zor olur. Dışkı ve kuşun fotoğrafı gerekli. Evinizden birinden çekseniz olmaz mı

Umur E.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Fotoğraf olmadan hiçbir şey söylemeyiz yakınınzda kanatlı uzmanı varsa oraya götürün

Mert.

Eski Forumcu
Böyle riskli fotoraf gerekiyor ve videosu evinizde başka birinden çekip atabilirainix bunun bir çok nedeni olabilir

Üst Alt