• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Ögurme

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Büyük ihtimalle sindirimini rahatlatmak için kursak genişletme hareketi yapıyor. Arada yapması normal benim oğlum da arada yapıyor ama sürekli mı ona dikkat edin. Kafeste grit kum var mı ve probiyotik takviyesi yapıyor musunuz. Siz o anın videosunu ekleyin daha iyi yardımcı oluruz. 🌸

vedat

Aktif Üye
Suan yapmiyor ama biraz once arka arkaya 10 kere falan yapti bir kac gundurde yapiyor fark ediyorum.
Bende kus topragi var birde gorseldeki urun yedigini gormedim ama hic genelde icine tuvaletini yapiyor atmak zorunda kaliyorum grit kumu mu olmali sindirim icin vermislerdi beyaz kumu petshoptan
Probiyotik takviyesi yapiyorum bugun koydum suyuna

Ekli dosyalar

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Suan yapmiyor ama biraz once arka arkaya 10 kere falan yapti bir kac gundurde yapiyor fark ediyorum.
Bende kus topragi var birde gorseldeki urun yedigini gormedim ama hic genelde icine tuvaletini yapiyor atmak zorunda kaliyorum grit kumu mu olmali sindirim icin vermislerdi beyaz kumu petshoptan
Probiyotik takviyesi yapiyorum bugun koydum suyuna
Tanecikli kumlar kursak veya taşlıkta birikim yapıyor o nedenle grit kum kullanın 🙏🌸

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
O anı yakalarsanız yakın sesde duyabileceğimiz bir video ekler misiniz 👍 Arkadaşlarımın tavsiyelerine harfiyen uyunuz ☺