Merhabalar. Bu forumdan defalarca konu okudum oğlum hastayken her şeyi denedim. Bana hiç belli etmedi, son ana kadar cünkü biliyorum üzülmemi hiç istemezdi. 20 gün boyunca götürmediğim veteriner kalmadı. Biri kötü huylu tümör alamam dedi, biri değil kabız dedi karnına kistine bastırdı günlerce kabız ve solunum ilacı verdi, bu eczaneden defalarca kez ilaç aldım. En son nilverm ve baska bir ilaç damlattı ağzıma o gün oğlum daha kötü oldu. Ben yemin ederim ki bilmiyordum hiç anlamadım hep çabaladım, günlerce gitmediğim doktor kalmadı. En son Adana’da bir kuş veterineri buldum oğlumu götürdüm arabayla. Tahlilleri yapıldı, edildi. Röntgen çekildi. Karnındaki kistten sıvı alındı ama oğlum meğerse günlerdir açmış yemek yiyor diye mutlu oluyordum hep yemlikte yiyordu kabukları görüyordum ama yememiş. Sıvı alındı bir sürü ilaç kullanım icin verildi kalsiyum, mantar ilacı, probiyotik vs. Dışkıları zaten hep poposuna yapışıyordu her gün temizledim, kremledim. Ben oglumu cok özledim. Kurtarma ihtimalim var mıydı bilmiyorum her şey bir anda gelişti, her yolu denedim. Hatam neydi? Her gün kafesini yıkardım yemeklerini yeni koyardım evin gezdiği yerleri bile temiz tutardım bir kere bile soğukta bırakmadım.. Lütfen bilen bir kişi yardımcı olsun, aklımdaki soru işaretleri beni mahvediyor.
Oğlum ellerimde gözleri açık ellerimi sımsıkı tutarak can verdi, gitmek istemedi hiçbir şey yapamadım..
Oğlum ellerimde gözleri açık ellerimi sımsıkı tutarak can verdi, gitmek istemedi hiçbir şey yapamadım..
Ekli dosyalar
-
178.1 KB Görüntüleme: 15
-
273.1 KB Görüntüleme: 15
-
164.4 KB Görüntüleme: 12
-
277.8 KB Görüntüleme: 17
-
1.7 MB Görüntüleme: 20
-