• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Oğlumu neden kaybettim?

Arsızıım

Yeni Üye
Merhabalar. Bu forumdan defalarca konu okudum oğlum hastayken her şeyi denedim. Bana hiç belli etmedi, son ana kadar cünkü biliyorum üzülmemi hiç istemezdi. 20 gün boyunca götürmediğim veteriner kalmadı. Biri kötü huylu tümör alamam dedi, biri değil kabız dedi karnına kistine bastırdı günlerce kabız ve solunum ilacı verdi, bu eczaneden defalarca kez ilaç aldım. En son nilverm ve baska bir ilaç damlattı ağzıma o gün oğlum daha kötü oldu. Ben yemin ederim ki bilmiyordum hiç anlamadım hep çabaladım, günlerce gitmediğim doktor kalmadı. En son Adana’da bir kuş veterineri buldum oğlumu götürdüm arabayla. Tahlilleri yapıldı, edildi. Röntgen çekildi. Karnındaki kistten sıvı alındı ama oğlum meğerse günlerdir açmış yemek yiyor diye mutlu oluyordum hep yemlikte yiyordu kabukları görüyordum ama yememiş. Sıvı alındı bir sürü ilaç kullanım icin verildi kalsiyum, mantar ilacı, probiyotik vs. Dışkıları zaten hep poposuna yapışıyordu her gün temizledim, kremledim. Ben oglumu cok özledim. Kurtarma ihtimalim var mıydı bilmiyorum her şey bir anda gelişti, her yolu denedim. Hatam neydi? Her gün kafesini yıkardım yemeklerini yeni koyardım evin gezdiği yerleri bile temiz tutardım bir kere bile soğukta bırakmadım.. Lütfen bilen bir kişi yardımcı olsun, aklımdaki soru işaretleri beni mahvediyor.
Oğlum ellerimde gözleri açık ellerimi sımsıkı tutarak can verdi, gitmek istemedi hiçbir şey yapamadım..

Ekli dosyalar

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Merhaba dilim döndüğünce yorumlayım. Oğlunuzda karaciğer büyümesi ve yağlanması mevcut. Buda ciğerlere baskı yapmış. Çünkü sağlıklı kuşun röntgen görüntüsünde ortada kum saati gibi görüntü olması gerekir. Ama sizin büyüme ve yağlanmadan o görüntüden eser yok. Üzülmeyin. Ona elinizden gerekeni fazlasıyla yapmışsınız. Her canlı ölümü tadacaktır. O artık cennet kuşu oldu. Başınız sağolsun 🌸🙏🏻

Arsızıım

Yeni Üye
Merhaba dilim döndüğünce yorumlayım. Oğlunuzda karaciğer büyümesi ve yağlanması mevcut. Buda ciğerlere baskı yapmış. Çünkü sağlıklı kuşun röntgen görüntüsünde ortada kum saati gibi görüntü olması gerekir. Ama sizin büyüme ve yağlanmadan o görüntüden eser yok. Üzülmeyin. Ona elinizden gerekeni fazlasıyla yapmışsınız. Her canlı ölümü tadacaktır. O artık cennet kuşu oldu. Başınız sağolsun 🌸🙏🏻
Aslı hanım her şeyi yaptım, inanın il dışlarına bile gittim. Oglumu doktorlar da bilemedi, ah biri bilseydi ben yapmaz mıydım elimden gelenin de fazlasını. Evlat kaybetmek çok zormuş.. Sürekli kendimi suçluyorum. Kistinden sıvı alındı, o röntgendeki kısıma kist denildi. O gün akşam vefat etti..

Arsızıım

Yeni Üye
Oglum hiç yemek yememiş bi kaç gün kursağı boştu, ben bilemedim hep yiyor gibiydi kabuklar vardı. Doktor kursak beslemesi yaptı bana da öğretti, ama ben besleyemeden gitti. Kilo verdiğini bile anlayamadım. İnanın çok pişmanım.

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Oglum hiç yemek yememiş bi kaç gün kursağı boştu, ben bilemedim hep yiyor gibiydi kabuklar vardı. Doktor kursak beslemesi yaptı bana da öğretti, ama ben besleyemeden gitti. Kilo verdiğini bile anlayamadım. İnanın çok pişmanım.
Başınız sağolsun Rabbim sabır versin inşallah 🤲
Sizin gibi bir ailesi olmuş, eminim çok güzel baktınız🤲
Bazen elden hiç bir şey gelmiyor, çabalarınızı takdir ettim🤲
Ne bir saniye önce ne de bir saniye sonra, vakit dolduğu zaman tek yapacağımız dua etmektir, 🤲
Takdiri ilahi böyle uygun görmüş🤲
Sabredin, kendinizi suçlamayın lütfen, her yolu denediniz🤲içiniz huzurlu olsun🤲🤲

Arsızıım

Yeni Üye
Başınız sağolsun Rabbim sabır versin inşallah 🤲
Sizin gibi bir ailesi olmuş, eminim çok güzel baktınız🤲
Bazen elden hiç bir şey gelmiyor, çabalarınızı takdir ettim🤲
Ne bir saniye önce ne de bir saniye sonra, vakit dolduğu zaman tek yapacağımız dua etmektir, 🤲
Takdiri ilahi böyle uygun görmüş🤲
Sabredin, kendinizi suçlamayın lütfen, her yolu denediniz🤲içiniz huzurlu olsun🤲🤲
Binlerce kez Allah razı olsun, o kadar çaresizim ki günlerdir ağlıyorum. Hiç gitmek istemedi evini, bizi çok seviyordu. İyi ki sizin gibi iyi insanlar var

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Aslı hanım her şeyi yaptım, inanın il dışlarına bile gittim. Oglumu doktorlar da bilemedi, ah biri bilseydi ben yapmaz mıydım elimden gelenin de fazlasını. Evlat kaybetmek çok zormuş.. Sürekli kendimi suçluyorum. Kistinden sıvı alındı, o röntgendeki kısıma kist denildi. O gün akşam vefat etti..
İnanın bu acıyı çoğumuz yaşamışızdır. Bende Ağustos ayında melek oğlumu kaybettim. Acının tarifi yok. Biliyorum hiçbiri birbirinin yerini tutmuyor ama biraz zaman geçsin yeni bir can sahiplenip acınızı dindirebilirsiniz. Çünkü hepsinin karakterleri farklı. Hepsinin farklı bir karakterine aşık oluyorsun. Ağustos ayında kaybettigim Pamuk oğlum çok uysaldı benim için çok farklıydı ama sonra hayatıma Şeker girdi. Aşırı oyuncu gözü pek kendini sevdiren bir evlat. Bilmem anlatabildim mi. O yüzden zamana bırakın biraz. 🌸🙏🏻

Arsızıım

Yeni Üye
İnanın bu acıyı çoğumuz yaşamışızdır. Bende Ağustos ayında melek oğlumu kaybettim. Acının tarifi yok. Biliyorum hiçbiri birbirinin yerini tutmuyor ama biraz zaman geçsin yeni bir can sahiplenip acınızı dindirebilirsiniz. Çünkü hepsinin karakterleri farklı. Hepsinin farklı bir karakterine aşık oluyorsun. Ağustos ayında kaybettigim Pamuk oğlum çok uysaldı benim için çok farklıydı ama sonra hayatıma Şeker girdi. Aşırı oyuncu gözü pek kendini sevdiren bir evlat. Bilmem anlatabildim mi. O yüzden zamana bırakın biraz. 🌸🙏🏻
İyi ki varsınız Aslı hanım mesajlarınız cok iyi geldi günlerdir kafayı yiyecek gibi oldum hep kendimi suçladım. Kalbini gibi güzel olsun hayatınız insallah. 🙏🏼🌸🤍

mortsvivants

Paylaşımcı
Hepimiz acı tecrübelerle öğreniyoruz ne yazık ki, şu an kuşuma baktığım gibi önceki kuşlarıma da böyle baksaydım onlar da hayatta olurlardı bundan eminim, acı da olsa bu şekilde öğrenmiş oldum.. Siz elinizden geleni yapmışsınız, çok çok da güzel ilgilenmişsiniz.. Emin olun ki gittiği yerde o acıları yaşamıyor, sizi de daha sağlıklı ve mutlu izliyordur belki de :)

Arsızıım

Yeni Üye
Hepimiz acı tecrübelerle öğreniyoruz ne yazık ki, şu an kuşuma baktığım gibi önceki kuşlarıma da böyle baksaydım onlar da hayatta olurlardı bundan eminim, acı da olsa bu şekilde öğrenmiş oldum.. Siz elinizden geleni yapmışsınız, çok çok da güzel ilgilenmişsiniz.. Emin olun ki gittiği yerde o acıları yaşamıyor, sizi de daha sağlıklı ve mutlu izliyordur belki de :)
Cok teşekkür ederim inanın hepiniz yüreğime su serptiniz, evlat kaybetmek çaresiz kalmak çok zormuş. Kuşlarınızın tüyü kadar ömrü olsun insallah

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Başınız sağolsun 😞 Ben de Ekim ayında hiç ayrılmadığım oğlumu, limonumu testis tümöründe kaybettim 😞 Yavrunuzda karaciğer büyümesi ve kitle olduğu doğru ve maalesef ki bu tarz kitlelerde pek yapacak bir şey olmuyor.. Evet acı çekiyoruz, özliyoruz çok doğru ama Rabbim her canlıya bir süre vermiş ve o gün geldiğinde yapacak bir şeyimiz olmuyor.. Siz elinizden geleni yapmışsınız içiniz rahat olsun, yavrunuz şimdi melek oldu 🐤🤲

Arsızıım

Yeni Üye
A az
Başınız sağolsun 😞 Ben de Ekim ayında hiç ayrılmadığım oğlumu, limonumu testis tümöründe kaybettim 😞 Yavrunuzda karaciğer büyümesi ve kitle olduğu doğru ve maalesef ki bu tarz kitlelerde pek yapacak bir şey olmuyor.. Evet acı çekiyoruz, özliyoruz çok doğru ama Rabbim her canlıya bir süre vermiş ve o gün geldiğinde yapacak bir şeyimiz olmuyor.. Siz elinizden geleni yapmışsınız içiniz rahat olsun, yavrunuz şimdi melek oldu 🐤🤲
Burçak hanım sizinde basınız sağ olsun, cok cabaladım oglum da cok direndi ama olmadı. İnanın bunları yazarken bile ağlıyorum. İnsallah cok mutludur oglum, cok acı çekti..

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
A az

Burçak hanım sizinde basınız sağ olsun, cok cabaladım oglum da cok direndi ama olmadı. İnanın bunları yazarken bile ağlıyorum. İnsallah cok mutludur oglum, cok acı çekti..
Emin olun mutludur, benim oğlum da çok çekti bir anda kriz geliyordu, ayağının üstüne basamıyordu, nefes alamıyordu o nedenle acınızı yaşayın ama acılarından kurtulduğuna emin olun 🙏

Arsızıım

Yeni Üye
Emin olun mutludur, benim oğlum da çok çekti bir anda kriz geliyordu, ayağının üstüne basamıyordu, nefes alamıyordu o nedenle acınızı yaşayın ama acılarından kurtulduğuna emin olun 🙏
Teşekkür ederim icime bi nebze de olsa su serptiniz günlerce hep kendimi suçladım.. 🤍