• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sende Yorum Yap! Nöbet?

yoshika

Aktif Üye
Az önce muhabbet kuşum boynunu ayaklarına kadar uzatıp sesler cıkardı ve ileri geri bir şeyler yaptı ilk defa boyle yaptı 2 saniye yaptı ayağını şey yapıyor sanıp bekledim ama garip gelince yanına yaklaştım durdu şimdi uyuyor bu sıralar aşırı halsiz internetten muhabbet kuşu nöbet diye araştırdım ve hava kesesi şişmesinden muhabbet kuşunun nöbet geçirdiğini öğrendim ve veterinere gittiğimizde bize kuşun hava keselerinin dolduğunu söylemişlerdi bize verdikleri ilaçlara iyileşince ara verdik ama galiba tekrar başladı sıkıntıları ilaçları vermeye başlamalı mıyım?
İlaçlar:

Enrofloksasin
sukrolfat ve 3 tane vitamin vermişti

IMG_8260.jpeg

yem yemesinde bir sıkıntı yok yem yiyor

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Durumu ciddi ablacım bence götür 🙏🌸

yoshika

Aktif Üye
Durumu ciddi ablacım bence götür 🙏🌸
abla veterinere goturcek durumum yok iyi ki kusum cok dayanıklı daha once cok hastalık gecirdi annemler pek ilgilenmedigi icin kız kardwsimle elimizden geleni yapıyoruz simdide veterinere goturemem ilaclardan birisi hava kesesi icindi ondan versem olur mu?

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
abla veterinere goturcek durumum yok iyi ki kusum cok dayanıklı daha once cok hastalık gecirdi annemler pek ilgilenmedigi icin kız kardwsimle elimizden geleni yapıyoruz simdide veterinere goturemem ilaclardan birisi hava kesesi icindi ondan versem olur mu?
B vitamini damlat canım, ilaçlar ne zaman kesildi ilacın adını biliyor musun

Üst Alt