Sanırım dişi yeni tüyden çıkmış ve kızgınlığı gitmiş tekrar kızışınca inşallah çiftleşme olacaktır.sadece onlara kalamar ve güzel mama verin eğer ayırma imkânınız varsa ayırıp kafesleri birleştirin daha çabuk adapte olurlar.sormak istediğiniz ne varsa cekinmeden sorabilirsiniz
Bugün kafeslerini ayirdim dişi kuş yerinde durmuyor tavana felan tırmanıyor. Birkaç hafta böyle kalsınlar bakalım. Bide kalamari ikisine paylaştırayım dedim içinden küçük küçük kırmızı böcekler çıktı onlar nedir acaba ?
Kuşlarda bit varsa bu onları huzursuz eder ve yuvadan kaçarlar genel olarak.kuslara ilaç kullanın ve ertesi gün kafesleri çamaşır suyu ile yıkayın iyi durulayın
Bitler canlıdan beslenir.yusufun dediği gibi vilmectin canlıya kullanilan bir ilaç deriye ve kana bulaşarak bitleri zehirliyor bu yüzden onu kullanın ben stronghold diye bir kedi dış parazit kullanıyorum çok etkili bir ilaçtır ama pAhalı olduğu için bir kuşa gerek yok vilmectin daha uygundur ve düzenli kullanırsaniz hiç bit kalmaz önce ilacı kullanın ertesi gün kafesi güzel dezenfekte edin bunu bir hafta sonra tekrarlayın.sağlıklı günler dilerim