• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Mutlu haberi verim 😊

cimennnn

Tutkulu
Hem korkuyorum söylemeyi nazar değer diye hemde zor süreçlerimizin hepsinde destek ve yardımcı olduğunuz için söylemek istiyorum 😊 bir maşallahınızı alırım lütfen 🥰🥰🥰 kızım sonunda uçmaya başladı elhamdülillah valla uçtuğu gördüğümde ki mutluluğumu tarif dahi edemem ama benim gibi kuşuna bağlı insanlar tahmin eder 😊 önce kısa kısa şimdi de baya uzun uçuyor şuan salon içinde koltuktan koltuğa uçuyor ama yakın zamanda eminim ki evde uçmaya başlayıp bana hayatı zindan edecek inşallah da eder yeter ki böyle güzel güzel uçup ötüp beni yaramazlıkları ile deli etsin 😂 herkese çok teşekkür ederim veterinere yönlendiren @Fiko ve her türlü konuda her saatte yardımcı olan @Demet bükay özellikle teşekkür etmek isterim ☺🥰

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Hem korkuyorum söylemeyi nazar değer diye hemde zor süreçlerimizin hepsinde destek ve yardımcı olduğunuz için söylemek istiyorum 😊 bir maşallahınızı alırım lütfen 🥰🥰🥰 kızım sonunda uçmaya başladı elhamdülillah valla uçtuğu gördüğümde ki mutluluğumu tarif dahi edemem ama benim gibi kuşuna bağlı insanlar tahmin eder 😊 önce kısa kısa şimdi de baya uzun uçuyor şuan salon içinde koltuktan koltuğa uçuyor ama yakın zamanda eminim ki evde uçmaya başlayıp bana hayatı zindan edecek inşallah da eder yeter ki böyle güzel güzel uçup ötüp beni yaramazlıkları ile deli etsin 😂 herkese çok teşekkür ederim veterinere yönlendiren @Fiko ve her türlü konuda her saatte yardımcı olan @Demet bükay özellikle teşekkür etmek isterim ☺🥰
Ay çok sevindim Rabbimin hikmetinden sual olunmaz çok şükür ya 🥰🤲🤲🤲

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Çok çok çok sevindim💓💓💓
Maşallah SüphanAllah kırkbinkere maşallah 🥰💓🤲
Oy Oyy ben onun tüyünü yaradana kurban olurum🤲
Hep mutlu olun inşallah Rabbim nazarlardan korusun, fitne fesattan koruyup kollasın🥰💓🤲
Her zaman yardımcı olurum ve tabiki diğer arkadaşlarımda🥰💓🤲

Tarık T.

Eski Forumcu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Maşallah maşallah maşallah diyelim. Çok sevindim inşallah daha iyi olacak. Elimizden ne geliyorsa her daim söylememe gerek yok. Allah tekrarını yaşatmasın sağlıklı uzun ömür nasip etsin inşallah.

Üst Alt