• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Munich vet alfamin

Havvanur

Yeni Üye
Merhaba kuşumun kakasında küçük bir değişim fark ettim alfamin ürününü kullansam tedbir amaçlı bir sorun olur mu ve ne sıklıkla takviye olarak kullanabilir miyim

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba kuşumun kakasında küçük bir değişim fark ettim alfamin ürününü kullansam tedbir amaçlı bir sorun olur mu ve ne sıklıkla takviye olarak kullanabilir miyim
Merhaba fotoğraf paylaşır mısınız lütfen
Munich Alfamin etkilidir

Havvanur

Yeni Üye
Merhaba fotoğraf paylaşır mısınız lütfen
Munich Alfamin etkilidir
Fotoğrafını paylaşamıyorum şehir dışındayım çok fazla su tüketiyormuş kakasında sıvılık var başka herhangi bir sorunu yok düzenli olarak Gervit bt amin probiyotik ve sedecol veriyorum kakası bozulduğu için 5 gün alfamin versem sıkıntı olur mu

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Fotoğrafını paylaşamıyorum şehir dışındayım çok fazla su tüketiyormuş kakasında sıvılık var başka herhangi bir sorunu yok düzenli olarak Gervit bt amin probiyotik ve sedecol veriyorum kakası bozulduğu için 5 gün alfamin versem sıkıntı olur mu
Sedocholü hangi sıklıkla veriyorsunuz

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Yarım suluk 2 damla yeterli olur, varsa elinizde sabah başlayın en fazla 7-8 saat kalsın taze su verin
3 günde 1 kullanın sonra haftada 1gün verin

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
7 gün boyunca her gün yarım suluk suya 3 damla katın, 7 günden sonra 2-3 günde bire düşürüp kesebilirsiniz 🙂

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
7 gün boyunca her gün yarım suluk suya 3 damla katın, 7 günden sonra 2-3 günde bire düşürüp kesebilirsiniz 🙂
Dışkıları görmediğimiz için 7 gün ilk etapta fazla olur ablacığım, yarın dışkı atsınlar ona göre netleştirelim

Üst Alt