• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Multivitamin kullanmalıyım?

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Kuşuma probiyotik, Daldarısı,elma sirkesi, hazır mama (havuçlu), b vitamini, mandalina ve Marul veriyorum. Gervit-w vitamini duydum çok iyiymiş. Sizce multivitamin de vermelimiyim?

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Gereksiz suyun asidik etkisini arttırıyor sadece yanında bir dünya sıkıntı çıkarıyor. Verdiğin elma sirkesinin yerine suya 3 damla limon sıksan daha iyi. Oda asidik etki yaratır hem c vitamini hem yağ yakımı saglar

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Çok teşekkür ederim. Ayrıca her yerde kullanın yazıyor, insanlara boşu boşuna yanlış bilgi veriyorlar. Bereket sizler doğru bilgili ve ilgilisiniz.

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Elma sirkesini bende kullanın derim ama bu sorulardaki elma sirkesi organik değil evde yapacağınız elma sirkesini veya organik sirke kullanabilirsiniz. Şahsi fikrim zararını görmezsiniz. 2 haftada 1 defa kullanılabilir ama tutup marketten alınan sirkeyi kullanın demem. Ondan zarar görürsünüz. Ben şahsen organik sirke bulundursam evinde 2 haftada 1 kullanırım ama alalade bir sirkeyi vermem kuşlarıma

Üst Alt