• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhbbet kuşu ve sultan papağanı

hatcinson

Yeni Üye
Sultan papağanım vardı önceden. Yanına bir adet muhabbet kuşu aldım yan yana ama ayrı kafeslere koydum. Bunda bir sakınca var mıdır? Asıl sorum şu sultan papağanım için multivitamin ve probiyotik kullanıyorum haftada 1 er kez. Sürekli kullanmalı mıyım bunları? Ayrıca muhabbet kuşuna da kullanmalı mıyım?

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Evet muhabbet kuşunuza da aynı takviyeleri düzenli vermeniz iyi olur, bu arada normalde sakınca yok fakat muhabbet kuşu daha küçük olduğu için sultandan korkabilir, ayrıca sultanlar da aşırı kıskançtır muhabbet kuşunuzu fazlasıyla kıskanıp size tavır alacaktır. İkisi de kıskanç türler olduğu için aynı anda salarsanız kavga etme ihtimalleri var, bunları da göz önünde bulundurun aman dikkat 🙏

hatcinson

Yeni Üye
Evet muhabbet kuşunuza da aynı takviyeleri düzenli vermeniz iyi olur, bu arada normalde sakınca yok fakat muhabbet kuşu daha küçük olduğu için sultandan korkabilir, ayrıca sultanlar da aşırı kıskançtır muhabbet kuşunuzu fazlasıyla kıskanıp size tavır alacaktır. İkisi de kıskanç türler olduğu için aynı anda salarsanız kavga etme ihtimalleri var, bunları da göz önünde bulundurun aman dikkat 🙏
Tamamdır çok teşekkürler. Evet papağanım az çok belli etmeye başladı kıskançlığını :) Muhabbet kuşu daha alışmadığı için kafesten çıkarmadım etrafa çarpıyor.

Mert.

Eski Forumcu
Sabır bekleyin alisirlar birbirine ve sana. Takviyeleri muahbbette yap

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
Probiyotik ve Vitaminleri haftada 1 düzenli kullanmanızda sıkıntı yok, her iki kuş içinde uygundur.
Bu katkıların kullanım amacı bağışıklıklarını güçlü tutmak, vitamin ihtiyaçlarını gidererek olası hastalıkların önüne geçmektedir.

Birbirleri ile anlaşmaları konusunda da çok iyi takip etmeniz gerekiyor.

Üst Alt