• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhbabbet kuşumun ayaklarının altında kabuklaşmış yara var

mülayim

Aktif Üye
Muhabbet kuşumun ayaklarının altında yara oluştu kabuk şeklinde ve gitgide büyüdü herhangi bi kanama vs olmamıştı. Tünekleri tahta tünek o yüzden olduğunu sanmıyorum ama plastik bi merdiveni var hep onunla oynuyor üzerinde oturuyor ondan olabilir diye düşünüyorum. Bu yaraları geçirmek için ne yapmam lazım? Yürüyüşünü vs zorlaştırmıyor üstüne de rahat basıyor ama bazen dengesi bozulabiliyor elimizde dururken . Sanırım tam kavrayamıyor parmağımızı.

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Muhabbet kuşumun ayaklarının altında yara oluştu kabuk şeklinde ve gitgide büyüdü herhangi bi kanama vs olmamıştı. Tünekleri tahta tünek o yüzden olduğunu sanmıyorum ama plastik bi merdiveni var hep onunla oynuyor üzerinde oturuyor ondan olabilir diye düşünüyorum. Bu yaraları geçirmek için ne yapmam lazım? Yürüyüşünü vs zorlaştırmıyor üstüne de rahat basıyor ama bazen dengesi bozulabiliyor elimizde dururken . Sanırım tam kavrayamıyor parmağımızı.
Merhaba, geçmiş olsun, eczaneden karamerhem (ıhtıyol) alın ve uyumadan önce iki tabana da sürün, gözü büyüklüğünde olsun, nasır oluşmuş 7 gün kullanın, kabuk atar farkedersiniz, sonra rif ampul alın eczaneden ve kırın kulak pamuğu sürebilirsiniz 5 gün ve düzelecektir

Karamerhem (ıhtıyol)
Rif ampül

tenten

Yeni Üye
Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun. Kuşunuzun ayağı düzeldi mi ? Benim kuşumda da aynı şey oldu ama benimkinin ayakları çok daha kötü durumda maalesef.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun. Kuşunuzun ayağı düzeldi mi ? Benim kuşumda da aynı şey oldu ama benimkinin ayakları çok daha kötü durumda maalesef.
Merhaba kendinize ait bir konu açıp görsel ekler misiniz böylece bilgili arkadaşlarım yorum yapacaktır geçmiş olsun

Üst Alt