• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Muhabet kuşu traliçe yiyebilirmi

ahmetkaıx

Yeni Üye
Traliçe yerken traliçenin üstüne atladı bütün tabağı batırdıktan sonra direk yemeye başladı 😃, bende belki zararı olur diye hemen aldım. Tadını sevmiş gibi duruyordu, zararı olurmu

ahmetkaıx

Yeni Üye
Kuşu almadan önce azıcık kekten akan sudan azıcık içmisti o zarar verimi peki

Melisa41

Tutkulu
Ekmek kek tatlı tarzı şeyler kuşlara asla verilmez 🙂 ciddi sağlık sorunlarına neden olabilir dikkatli olalım lütfen bunların yerine dal darı yulaf vs. verebilirsiniz yeterli miktarda tabii

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Kendi damak tadınıza uygun bir kuş hayaliniz varmış gibi geldi bana. :) Şekerli ürünler zararlıdır kuşlar için.

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
atlamasının nedeni parmağıma gelmeye çalışması, parmağıma tuturamayanıca tabağa çarptı. Yoksa kuş nerden bilsin traliçenin tadını
Kuşunuzun fotoğrafını eklemeye ne dersiniz? Merak ettim. :)

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Muhabbet kuşları çok meraklı canlardir. Özellikle bizim yedigimiz yiyeceklere ilgi duyup yemek isterler. Eğer ki o esnada ona uygun bir yiyecek yoksa ya kafesine koyalım kafese koyamıyorsak ayrı bir odaya alıp odanın kapısını kapatalım veyahut yediğimiz yerin kapısını kapatalım 🙏🏻

Mert.

Eski Forumcu
Tadından değil yemesi meraktan yiyiyorlar ama engel olmanız lazım süt ve un ürünleri zararlıdır. Bir seferlik birşey olmaz ama birdaha vermeyin uzun vadeli zarar veriyor

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye

ahmetkaıx

Yeni Üye
Konuyu hortlatığım için kusura bakmayın mesajları görmemisim. bi süre girememistim foruma , evet çok meraklı canlılar ne zaman bir sey yiyip içsem gidip yemeye çalısıyolar. Artık çay içtiğim günler artık kuşun çaya girmesinden korkuyorum 😃 birisi fotorafını istemis onuda atıcam simdi

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Konuyu hortlatığım için kusura bakmayın mesajları görmemisim. bi süre girememistim foruma , evet çok meraklı canlılar ne zaman bir sey yiyip içsem gidip yemeye çalısıyolar. Artık çay içtiğim günler artık kuşun çaya girmesinden korkuyorum 😃 birisi fotorafını istemis onuda atıcam simdi
Zararlı olduğunu öğrendiniz ayrıca kuşu çaydan da uzak tutun hatta evde yediğiniz yemeklerden de uzak tutunuz yukarda size zararlı besinler linki atılmış girip okuyun faydalı bilgiler 👍

ahmetkaıx

Yeni Üye
Zararlı olduğunu öğrendiniz ayrıca kuşu çaydan da uzak tutun hatta evde yediğiniz yemeklerden de uzak tutunuz yukarda size zararlı besinler linki atılmış girip okuyun faydalı bilgiler 👍
Peki bir şey soracam
Meyvelerin içinde bulunan "fruktoz" sekeri kuşlara zarar vermezmi?