• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbetim cok kilolu

Beyza Can

Aktif Üye
Arkadaşlar merhaba, muhabbet kuşum çok kilo aldı. Önceden hareket etsin diye çıkarıp uçuruyorduk ama artık uçmayı tamamen bıraktı nefes alırken bile birazcık zorlamaya başladı. Veterinerle konuştum bitkisel ilaçlarla muayene edebileceklerini ama bir problem olursa da yoğun bakıma alacaklarını söyledikleri için yaptırmak istemedim. Ona evde kendim yapabileceğim bir şey varsa önerebilir misiniz?

Doğacı

Eski Forumcu
Merhaba,
Kuşunuz kaç gr?
Daldarı ve yumurta maması veriyorsanız bırakın şimdilik vermeyi. Karaciğer koruma kullanın. Nefes açıcı kullanın. Diyet uygulanacak.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Merhaba durumu göreceğimiz güncel video ve temiz peçete üzerine yapmış bir kaç dışkı resmi görelim yorum yapalım. Kilosu kaç? Verdiğiniz yem ve takviyelerin resimlerini de görelim

Beyza Can

Aktif Üye
Merhaba durumu göreceğimiz güncel video ve temiz peçete üzerine yapmış bir kaç dışkı resmi görelim yorum yapalım. Kilosu kaç? Verdiğiniz yem ve takviyelerin resimlerini de görelim
Paketli yemlerden veriyoruz arada da dal dari veriyoruz ama şöyle ilçede veteriner çok yok olanı da kanatlı hayvan sertifikamiz yok diye bakmıyor o yüzden kilosunu bilmiyorum sadece gözlemleyerek farkettim.

Ekli dosyalar

Beyza Can

Aktif Üye
Merhaba,
Kuşunuz kaç gr?
Daldarı ve yumurta maması veriyorsanız bırakın şimdilik vermeyi. Karaciğer koruma kullanın. Nefes açıcı kullanın. Diyet uygulanacak.
Darıyi arada veriyoruz ama kilosunu bilmiyorum ilçede kanatlı hayvanlara bakılmadigi jcin kilosunu bilmiyorum sertifikamiz yok diyorlar çünkü kilosunu o yüzden bilemiyorum

Doğacı

Eski Forumcu

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Merhaba mamaist.com dan
Kanatlıoil Respiratory Turbo nefes açıcı!

Beyza Can

Aktif Üye
Teşekkür ederim bu yazıyı siz atınca gördüm ama malesef corumun ilçeleri yok 🥺 çorum ya da ilçelerinde bildigi güvendiği veteriner olan varsa önerebilir mi🙏🏻

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Öncelikle hassas tartlı hırdavatçıdan kuşun kilosunu ölçün bol egzersiz yaptırın her gün uçurun bol bol

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Uçururken dinlenmesine dikkat edin ama,kalp krizi riskini unutmayın.
Bu arada konu dışı ama Çorum' un neresindensiniz? Çorum Alacalıyız bizde. 🤗

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Kuşa çok iyi bir diyet yapılması lazım ve sindirim için zeolit tozu öneririm ayrıca karaciğer koruma, grit kum, ve entrobac düzenli olarak verin