• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşunun tüyleri dökülmüş

Hastalık Belirtileri
Tüy Dökülmesi
Hastalık Belirti Tarihi
21 Ara 2024
Kullanılan İlaç
Röhnfried Sedochol, Gervit-W, BT Amin Forte
Merhaba Herkese İyi Forumlar...
Cumartesi Günü Yani Dün Gelen Kuşun Komşumuzun Akrabasının Çocuğu Olması Sonucunda Fazla İlgi Göremediği İçin Komşumuza Sahiplendirmesi İçin Sormuş Komşumuz da Biz Beslediğimiz İçin Bize Kuşu Verdi Ve Kuş'a Dün Röhnfried Sedochol Verdim Bugün de Röhnfried Gervit-W Verdim. İki Gündür Fark Ettiğim Şey Su Sol Yalancı Kanat Kısmının Oradaki Derisinde Tüy Dökülmüş Ne Yapabilirim Acaba Yardımlarınızı Bekliyorum Şimdiden Teşekkür Ederim...

Ekli dosyalar

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Ailemize hoşgeldiniz ☺ yeni çocugunuzda hanenize hayırlı olsun 👍
Siz haftalık takviye programına devam ediniz tüy değişimleri tüyleri düzene sokacaktır . Size birde kanatlıoil omega plus somon yağı öneririm faydası olur mamaistten bölünmüş cam şişede temin edebilirsiniz

Ailemize hoşgeldiniz ☺ yeni çocugunuzda hanenize hayırlı olsun 👍
Siz haftalık takviye programına devam ediniz tüy değişimleri tüyleri düzene sokacaktır . Size birde kanatlıoil omega plus somon yağı öneririm faydası olur mamaistten bölünmüş cam şişede temin edebilirsiniz
Hoşbulduk Güzel Karşılamanız İçin Teşekkür Ederim Tamamdır Haftalık Takviye Programına Devam Edeyim Yağı da Sitenizden Alırım Tekrardan Teşekkür Ederim İyi Günler...

Üst Alt