MAVİŞŞKUŞŞ
Yeni Üye
- Hastalık Belirtileri
-
Tüy dökülmesi
Şişlik
İshal
- Hastalık Belirti Tarihi
- 27 Kas 2024
Merhabalar, 4 yaşında erkek muhabbet kuşumun iki gün önceden bugüne süregelen, düzeyi aynı ilerleyen bi sorunu var. Poposundaki tüylerin açılmasıyla fark ettim. Açılmadan dolayı tam anlayamıyorum ama sanki şişlik var gibi emin değilim.Tuvaletini, güncel yaptığı halini, kendisini de mümkün olduğunca çekmeye çalıştım. Aynı zamanda tüy değişim döneminde ama her zamanki gibi tüyleri çokça dökülmedi. Yemesi, içmesi ve enerjisi yerinde ama açılma ve şişlik beni endişelendiriyor. Sizce ne yapabilirim. Mamaist.com sitesini yorumlarda gördüm inceledim probiyotik gibi güzel takviyeler gördüm oradan da önerebileceğiniz ürünler varsa sipariş vermeden önce fikirlerinizi bekliyorum. Hali hazırda evde olan takviyelerden verdim görsellerini ekleyeceğim. Bir de konu dışı sormak istediğim kuşumun gagası bebeklikten beri böyle veteriner herhangi bir sorun olmadığını mantar vs. olmadığını söylemişti bunla ilgili de bilgi verebilirseniz sevinirim. Normalde kremini sürdüğümüzde azalıyor ama sonra tekrar bu hale geliyor. Şimdiden teşekkür ederim
Ekli dosyalar
-
2.1 MB Görüntüleme: 15
-
1.9 MB Görüntüleme: 17
-
2 MB Görüntüleme: 14
-
2 MB Görüntüleme: 15
-
1.8 MB Görüntüleme: 14
-