• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Muhabbet Kuşunun Gözünde Farklılık

Betülk

Aktif Üye
Merhabalar. Gittiğim misafirlikteki muhabbet kuşunun bir gozundeki tuylerin seyrek oldugunu gorup degerli abilerim ablalarimdan fikir ve cozum almak için yaziyorum.
Yaklasik 1 aydir bir gozu boyleymis. Normal yem kullaniyor. Gold wingsin multivitaminine baslamislar bugun. Diskisinda yemesinde bir problem yok istahsizlik yok. Fotoğraflarını ekliyorum.
eknot: dişisi ile farkli kafeslerde duruyorlar, disi kusta bir problem yokmus.

Ekli dosyalar

Betülk

Aktif Üye
Merhabalar, vitamini etkisiz onun yerine bunları kullansın daha etkilidir. Takip Edelim - Kuşlarımız için Rutin Vitamin Kullanımı Nasıl Olmalıdır ?
Gözü içinde 5 gün gentatut göz damlası kullanırsa geçecektir. Ama dıskısı nasıl. Başka bir sorunu varmı
Diski fotoğrafıni koyuyorum. Baska bir sorunu gozukmuyor istah keyif yerinde. Linkteki urunlerin muadili bulunur mu acaba fiyatlari cok yuksek geldi :( ve bu sorun kapsullerin acilmamasindan mi kaynaklidir mikrobik bir durum var mi sizce?

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

Mert G.🥇

Eski Forumcu
Kafeskuslarıcom Öğrencisi
Kıdemli Üye
Diski fotoğrafıni koyuyorum. Baska bir sorunu gozukmuyor istah keyif yerinde. Linkteki urunlerin muadili bulunur mu acaba fiyatlari cok yuksek geldi :( ve bu sorun kapsullerin acilmamasindan mi kaynaklidir mikrobik bir durum var mi sizce?
Bence bir sorun yok
Ürünleri bölünmüş olarak alabilirsiniz . Forum uzun kurucusu şehmus abinin mamaist. Com adresi var ordan alabilirsiniz.

Üst Alt