• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşunun ayak bileğinde kırmızılık

bahadircnr

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
ayak bileğinde kızarıklık, kan toplanması
Hastalık Belirti Tarihi
18 Ara 2024
Merhaba, muhabbet kuşumuzun üst ayak bileklerinde (gövdesine yakın olan eklemlerinde) sanki bir yere çarpmış ya da kan toplanmış gibi kızarıklıklar var, ne olabilir? Daha önce yoktu diye hatırlıyorum, normal bir şekilde yürüyebiliyor bu arada..

53c17449-d0a5-4b02-b0c6-aff3583b8410.jpg

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Bir yere mi sıkıştırdı ayağını? Veya darbe mi aldı? Kavraması nasıl?

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Bir yerden travma almış gibi duruyor, kangren olsa böyle olmaz, hirudoid forte jel var alın eczaneden bir hafta boyunca gece yatmadan sürün ışıkları kapatın yemesin kan toplayan bölgeye iyi gelir 😊

bahadircnr

Yeni Üye
Bir yerden travma almış gibi duruyor, kangren olsa böyle olmaz, hirudoid forte jel var alın eczaneden bir hafta boyunca gece yatmadan sürün ışıkları kapatın yemesin kan toplayan bölgeye iyi gelir 😊
Terramycin sürdüm çok az, yarın dediğiniz jeli alayım umarım daha fazla yayılmaz çok teşekkür ederim.. 🙏

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Merhaba, muhabbet kuşumuzun üst ayak bileklerinde (gövdesine yakın olan eklemlerinde) sanki bir yere çarpmış ya da kan toplanmış gibi kızarıklıklar var, ne olabilir? Daha önce yoktu diye hatırlıyorum, normal bir şekilde yürüyebiliyor bu arada..

Ekli dosyayı görüntüle 74149
İki bacağının eklemi de de aynı şişlik kızarıklık ve ödem var
Gut hastalığı olabilir
Kanatlı uzmanı görsün
Acil

bahadircnr

Yeni Üye
Merhaba, iki gün Terramycin sürdükten sonra ayaklarındaki morluklar yok oldu birden. Nasıl oldu bilmiyorum ama şu an hiç iz yok. Destekleriniz için çok teşekkür ederim. 😇

ardoztrrk

Paylaşımcı
Kıdemli Üye
Terramycin sürdüm çok az, yarın dediğiniz jeli alayım umarım daha fazla yayılmaz çok teşekkür ederim.. 🙏
Hirudoid yok ise Reparil jel alabilirsiniz içerikleri aynı.
❗İKİ ÜRÜNDE ETİL ALKOL İÇERMEKTEDİR

Bu sebepten dolayı yememesi gerekmektedir, sürdükten sonra zifiri karanlık ortam sağlamaya dikkat edin.

Üst Alt