• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet Kuşunun Aniden Kusması

armutik

Aktif Üye
Merhabalar , muhabbet kuşumun az önce keyfi yerindeydi yanımda duruyordu.Kafesine koyduğumda halsiz davranmaya başladı uyuklar gibiydi bir sıkıntı yoktur dedim.Az önce de birden kusmaya başladı şimdi ise kafes tabanında yatıyor.suyuna hmen probiyotik koydum ne yapabilirim lütfen yardımcı olur musunuz Watch . | Streamable

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

armutik

Aktif Üye
Aynı şekilde kafes tabanında uyuyor kusması durdu fakat hala halsiz
@Demet bükay lütfen bakabilir misiniz

Son düzenleme:

armutik

Aktif Üye
Tekrar tekrar yazmak istemiyorum ama şu an kuşumun durumu sanki daha kötü gibi zorlanarak nefes alıyor

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Zehirlendi ise su verin dışarıda bir şey mi yedi

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Koku var mı kusmuğunda

Tarık T.

Eski Forumcu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Daha yakından net video görebilirmiyiz dışkı yaptı mı altına temiz beyaz peçete serermisiniz birden ani bu şekilde davranışlar zehirlenmeye işaret ama siz eminseniz

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Poposunda yumurta var mı sıkışma da olabilir kızgınlıkta çünkü

armutik

Aktif Üye
Daha yakından net video görebilirmiyiz dışkı yaptı mı altına temiz beyaz peçete serermisiniz birden ani bu şekilde davranışlar zehirlenmeye işaret ama siz eminseniz
Mesajı görmemişim kusura bakmayın , ben zehirlenmediğini düşünüyorum ama eğer zehirlenmişse ne yapabilirim şu an öneriniz varsa
Kafes zeminine peçete serdim , mısır granülü olduğundan dolayı önceki dışkıları net gözükmüyor ama atabilirim yine de

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Mesajı görmemişim kusura bakmayın , ben zehirlenmediğini düşünüyorum ama eğer zehirlenmişse ne yapabilirim şu an öneriniz varsa
Kafes zeminine peçete serdim , mısır granülü olduğundan dolayı önceki dışkıları net gözükmüyor ama atabilirim yine de
Yemine azıcık zencefil atın, muz verin yesin ama bence kanatlı uzmanı görmesi iyi olur

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Yumurta var büyük ihtimalle, fotoğraf ve video durumu öyle, dışkılar büyük mü

armutik

Aktif Üye
Yumurta var büyük ihtimalle, fotoğraf ve video durumu öyle, dışkılar büyük mü
Merhaba kuşun son durumu iyi , sanırım zehirlendi fakat neyden olduğunu bilmiyorum.Probiyotik ,muz ve zencefil verdim aynı günün akşamına doğru hareketlenmeye başladı bugün normale döndü.
Karnında şişlik yok kontrol ettim , dışkı boyutları da normal

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Merhaba kuşun son durumu iyi , sanırım zehirlendi fakat neyden olduğunu bilmiyorum.Probiyotik ,muz ve zencefil verdim aynı günün akşamına doğru hareketlenmeye başladı bugün normale döndü.
Karnında şişlik yok kontrol ettim , dışkı boyutları da normal
Toparlandı ise çok sevindim 🌸