• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşundaki ishal için ek besinler

serdar1982

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
İshal
Hastalık Belirti Tarihi
1 Eyl 2023
Merhabalar Muhabbet kuşum 3 gündür ishal sanki biraz hafifledi gibi. Yemesi için pirinç lapası ve Patates haslaması veriyorum ama hiç bir şekilde yemiyor hatta önüne koyduğumda uzak duruyor ,yumurta maması verdigimde ise hemen gidip yiyor bu gıdalara nasıl alıştıra bilirim acaba ishal için bunları yemesi gerekiyor şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
Merhabalar Muhabbet kuşum 3 gündür ishal sanki biraz hafifledi gibi. Yemesi için pirinç lapası ve Patates haslaması veriyorum ama hiç bir şekilde yemiyor hatta önüne koyduğumda uzak duruyor ,yumurta maması verdigimde ise hemen gidip yiyor bu gıdalara nasıl alıştıra bilirim acaba ishal için bunları yemesi gerekiyor şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim
Merhaba, ishal için aslında bunları yemesi illa gerekmiyor. Mesela ben hayatımda vermedim kuşlarıma bu karbonhidrat yüklü besinleri. Karbonhidrat = şeker = kursak mantarı

Öncelikle beyaz kağıt üzerine birikmiş dışkılarını bir görelim. Ne çeşit bir ishali var, bir bakalım. Ayrıca tünekte normal şekilde dururkenki videosunu da ekleyiniz. Dışkı düzelmeden yumurta kesinlikle vermeyiniz.

Resim eklemek için mesaj alanındaki dosya yükleyi, video için ise aşağıdaki talimatları takip edelim

Screenshot_20230318_143040_Chrome.jpg

serdar1982

Yeni Üye
Yardımlarınız için teşekkür ederim görsel ve videoları ekledim
20230903_121700.jpg20230903_121559.jpg

Son düzenleme:

serdar1982

Yeni Üye
Merhaba, ishal için aslında bunları yemesi illa gerekmiyor. Mesela ben hayatımda vermedim kuşlarıma bu karbonhidrat yüklü besinleri. Karbonhidrat = şeker = kursak mantarı

Öncelikle beyaz kağıt üzerine birikmiş dışkılarını bir görelim. Ne çeşit bir ishali var, bir bakalım. Ayrıca tünekte normal şekilde dururkenki videosunu da ekleyiniz. Dışkı düzelmeden yumurta kesinlikle vermeyiniz.

Resim eklemek için mesaj alanındaki dosya yükleyi, video için ise aşağıdaki talimatları takip edelim

Ekli dosyayı görüntüle 51443
Yardımlarınız için teşekkür ederim görselleri ekledim
20230903_121559.jpg20230903_121700.jpg20230903_121559.jpg
20230903_121700.jpg

Doğacı

Eski Forumcu
Kaliteli güvenilir bir markanın probiyotiğini kullanın,sindirim sistemi için iyidir. Entrobac satın alabilirsiniz,50 ml suluğa pirinç tanesi kadar ekleyin tahta veya cam kaşıkla, karıştırın,8 saat kafeste dursun,içmezse siz iki üç yudum içirirsiniz. Haftada 1 defa kullanın. Haftada 1 kez gervit multivitamin de kullanın kuşunuza.
Şehmus beyden satın alabilirsiniz ben ordan temin ediyorum kuşlarıma ürünleri.
Mamaist .com

Kuşunuzun dışkısı aman aman çok kötü görünmüyor. Probiyotik ile düzelir diye düşünüyorum.

Doğacı

Eski Forumcu
Ayrıca kafesteki turuncu taş,enerji blok diye satılan quik marka ise kullanmayın,bende de vardı quik tavsiye edilmedi.

Üst Alt