• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Muhabbet Kuşunda Uçamama ve Kanat Titremesi

emirhancyhn

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar. 3-4 günlüğüne şehir dışına çıkmak durumunda kalmıştım, haliyle kuşu evde bırakmak zorunda kaldım. Yemini ve suyunu tamamen doldurup üşümemesi için kafesin üzerini de ön taraf açık kalacak şekilde örtüyle örtüp evden ayrıldım. Bugün eve döndüğümde kuşumun sağ kanadını havada tutuyordu ve titreme vardı. Normalde kafesin yanına her yaklaştığımda oyun oynamak için tellere yapışır gagasını vururdu ama şu an ilgi göstermiyor. Dışarı çıkardığımda da sağ kanadı yüzünden uçamıyor direkt kafesine gitmek istiyordu. 10dk da 4-5 kez dışkısını yaptı ve hafif isal gibiydi. Akşam veterinere gideceğim sizin de görüşlerinizi almak istiyorum.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Hep söylerim evcil hayvanlar iki günden sonra tek kalması risklidir 🙄 büyük ihtimalle bir yere takıldı ya kanadı ya ayağı siz kontrol edin ve bize video yollayın bakalım 👍 bu arada yem yemiyorsa elle besleyin

emirhancyhn

Yeni Üye
Hep söylerim evcil hayvanlar iki günden sonra tek kalması risklidir 🙄 büyük ihtimalle bir yere takıldı ya kanadı ya ayağı siz kontrol edin ve bize video yollayın bakalım 👍 bu arada yem yemiyorsa elle besleyin
Yalnız bırakmayı bende sevmiyorum fakat bırakacak kimsem olmadığı için tek bırakmak zorunda kaldım. Ayağında bir sorun göremedim ama sorun yaşadığı kanadında tüy kopmuş ya da koparmış, görselleri aşağıya koyuyorum. Ondan dolayı diye düşünüyorum, veterinerden geldiğimde sizi bilgilendiririm.

Edit: Sık sık kontrol ediyorum, yemini yiyor.

Son düzenleme:

EnesGenç

Eski Forumcu
Ksunuz uçabiliyormu veya kanadına deydigunizde acı çekiyormuş gibi yapiyormu