Muhabbet kuşum astım ve iki gündür kafes tabanında uyuyor eskisi gibi hareketli değil oyun oynamak istemiyor yemesi normal her zamanki gibi vitaminlerini ihmal etmiyorum başka ne yapabilirim.
Şuan böyle nefes almıyor astım oldugunu nerden anladınız dediniz diye videoyu yükledim avi-ast verdikten sonra nefes alış verisleri tamamen düzelmedi ama videodaki gibide değil daha iyi kuşum kafes tabaninda uyumaya başladı daha kotuye gittiği anlamına mı geliyor?
Muhabbet kuşunuz kaç yaşında? Ne zamandır bu durumda? daha önce bende de böyle bir olay olmuştu. Cahilliğim sonucu dikkate almamıştım.
Yem Yeme durumunu takip edin Şehmus abimin dediklerinden 1 tanesinie erişebilirseniz daha iyi olur özelikle tylan veya symtay ilaçları etken maddesi muadildir, etkilidir. Avi-ast sadece yem premiksidir. kafes tabına inmesi kötüye gittiğini gösteriyor.
[video loop=false autoplay=false width=640 height=480]https://kafeskuslari.com/upload/video/Video-1590580475.mp4[/video]. Bu durumda kuşum ilaçları internette araştırdım ama bulamadım herhangi bir sitede şuanda elimden başka bişey gelmiyor
Video MP4 yüklenmiyor. Ötmeye çalışıyor ama ötemiyor. Kuşumun bulunduğu yeri degistirmedim aynı odada kafese zaten kafese sadece uyumak için giriyor yemini vitakraft alıyordum paketini yeni acmistim kurtlanmis yem yememeye başlayınca farkettim yeminin kurtlandigini daha sonra aktardan aldım fotoğraf ekliyorum karsimin yaptirdim tohumlardan da emin değilim fazla mi acaba?
Video MP4 yüklenmiyor. Ötmeye çalışıyor ama ötemiyor. Kuşumun bulunduğu yeri degistirmedim aynı odada kafese zaten kafese sadece uyumak için giriyor yemini vitakraft alıyordum paketini yeni acmistim kurtlanmis yem yememeye başlayınca farkettim yeminin kurtlandigini daha sonra aktardan aldım fotoğraf ekliyorum karsimin yaptirdim tohumlardan da emin değilim fazla mi acaba?
Akcef kullandım kekik suyu, avisol-A, avi-ast, tüvid maxisol b vitamini verdim. Nefes alıp vermesinde bir sorun kalmadı çok kötü durumdaydı Allah'a şükürler olsun normal suan. Yukarıda attığım yemi çok güzel yiyor bu arada o fotoğraftaki yemlerin oranı iyi mi? Dışkısı da normal.
Diazeym 256 iyidir ama röhnfriend enteobac probiyotik, nektonun probiyotik leri iyidir internetten siparişle alabilirsiniz.Kefirle ilgi forum da makale var tavsiye etmiyorum.Mamasını mısır unu, piri unu, kekik, tarçın koymanız iyi gelicektir.