• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Muhabbet kuşunda şok hali

Beyza000001

Yeni Üye
Hatırlarsanız 5 aralıkta aynı konu hakkında yazmışım sizlere o gün geçti üzerinden 20 ila 25 gün geçti bugün 2.defa oldu ışıkta açık bir anda eşinin uçması ile korkarak kendisini yerlere atıyor dokundurtmuyor kendisine şuan iyi ama ani her sese abartı tepki veriyor bunun nasıl önüne geçebilirim açıkçası korkuyorum ben yanındayken sakinleşiyor ama sürekli yanında da olamıyorum ki ya tek başına iken yaşasa bunu :(

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Hatırlarsanız 5 aralıkta aynı konu hakkında yazmışım sizlere o gün geçti üzerinden 20 ila 25 gün geçti bugün 2.defa oldu ışıkta açık bir anda eşinin uçması ile korkarak kendisini yerlere atıyor dokundurtmuyor kendisine şuan iyi ama ani her sese abartı tepki veriyor bunun nasıl önüne geçebilirim açıkçası korkuyorum ben yanındayken sakinleşiyor ama sürekli yanında da olamıyorum ki ya tek başına iken yaşasa bunu :(
Merhaba kuşunuz kanatlıoil Formmix verebilirsiniz haftada 2 gün ağzına 2 damla damlatın, stresi alır, vitamin mineral deposudur
Ekstra suyuna papatya çayı katın ara ara sakinleştirir

Üst Alt