• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Muhabbet kuşunda birden halsizleşme

BayanLegolas

Paylaşımcı
Hayırlı geceler benim oğluşum yarım saat önce birden halsizleşti kabarıyor ve uyuklama halinde bundan 1 hafta öncede birden bu hale gelmişti yarım saat sonra öğürme ve kusma sonrası rahatlamıştı ozaman kusmuğunda küçük bir duvar boyası parçası bulmuştum duvar kemiriyormuş yaramaz 😅 bugün yarım saat kadar öncede birden halsizleşti duvarı kemirmesine engel oluyorum ama yine bir şey dokunmuş olabilirmi şuanlık öğürme yapmadı bu kabarma halinde ara ara eski enerjik yapıya geçiyor oyuncaklarına konuşmaya oynamaya başlıyor sonra yine durgunlaşıyor ayrıca dışkısıda sadece su formuna geçiyor bütün bu olanlar yarım saat içinde oluyor sizce ciddi bir şeyin habercisi olabilirmi 🥹

Ekli dosyalar

BayanLegolas

Paylaşımcı
Hayırlı geceler benim oğluşum yarım saat önce birden halsizleşti kabarıyor ve uyuklama halinde bundan 1 hafta öncede birden bu hale gelmişti yarım saat sonra öğürme ve kusma sonrası rahatlamıştı ozaman kusmuğunda küçük bir duvar boyası parçası bulmuştum duvar kemiriyormuş yaramaz 😅 bugün yarım saat kadar öncede birden halsizleşti duvarı kemirmesine engel oluyorum ama yine bir şey dokunmuş olabilirmi şuanlık öğürme yapmadı bu kabarma halinde ara ara eski enerjik yapıya geçiyor oyuncaklarına konuşmaya oynamaya başlıyor sonra yine durgunlaşıyor ayrıca dışkısıda sadece su formuna geçiyor bütün bu olanlar yarım saat içinde oluyor sizce ciddi bir şeyin habercisi olabilirmi 🥹
Bugün daldarı vermiştim şimdi öğrendim kardeşim kuşa pilav yedirmiş 😔 pilav sebzeli ve baharatlıydı

perfectr

Yeni Üye
Geçmiş olsun. Evdekileri uyarın ekmek, pilav yemek verilmemeli. Yiyeceği şey kendi yemi onun harici haftada bir daldarı, marul-havuç yumurta maması olmalı.

Benim annemler de öyle dışardaki kargalar güvercinler her şeyi yiyor diye bunlar da yer sanıyorlar maalesef

BayanLegolas

Paylaşımcı
Ben uyarıyorum sürekli ama arada kaçamak veriyormuş hayvana azıcık yedi zaten dedi ama azı çoğu olmuyor demekki dokunacağı varsa dokunuyor galiba 😅 bu sefer kusmadı şuan daha hareketlendi dışkısıda ufaktan katılaşmaya başladı

BayanLegolas

Paylaşımcı
Aylar öncede portakalı fazla yediği için yine bu şekillere girmiş kusmuştu portakalı çok istiyor ama vermiyoruz artık şuan elimde portakalı gördü nasıl yalvarıyor portakal ver diye ve dışkılar şuan bu şekilde

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

Hamdi

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Kuşuma probiotic takviyesi veriyorum ancak dışkıları hala bozuk gibi arada yine çok sulu bir şekilde yapıyor ve iştahı enerjisi yerinde sizce zehirlenme gibi bir şey olabilir mi
Şuanki durumu nasıl , ekmekten çok bir şey olacağını sanmıyorum 1 2 defadan ama pilav yağlı olduğu için belki o dokunmuş olabilir , kafes boyalarını kemirmiş olabilir.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba insan gıdası vermeyin lütfen, ölür Allah korusun 😔🤲
⚠Ekmek plav baharat şeker tuz cips vs vs kesinlikle olmaz⚠
Zehirlenmiş
Muz verin antioksidandır zehiri alır

BayanLegolas

Paylaşımcı
Şuanki durumu nasıl , ekmekten çok bir şey olacağını sanmıyorum 1 2 defadan ama pilav yağlı olduğu için belki o dokunmuş olabilir , kafes boyalarını kemirmiş olabilir.
Şuan iyi çok şükür enerji dolu son derece kızışmış bir erkek 😂 yem yemesi de arttı beni korkuttuğu ile kaldı dediğim gibi kardeşim vermiş az yedi dedi ama pilav yağlı ve baharatlıydı

BayanLegolas

Paylaşımcı
Merhaba insan gıdası vermeyin lütfen, ölür Allah korusun 😔🤲
⚠Ekmek plav baharat şeker tuz cips vs vs kesinlikle olmaz⚠
Zehirlenmiş
Muz verin antioksidandır zehiri alır
Abla ben çok dikkat ediyorum ama kardeşim kaçamak yapmış hayvan istiyor severek yiyor diye kendi ne yerse kuşa da vermeye çalışıyor bu bize ders oldu resmen 😅 muz yedirmeye çalışacağım normalde asla yemez zorlayacağım bakalım

BayanLegolas

Paylaşımcı
Abla ben çok dikkat ediyorum ama kardeşim kaçamak yapmış hayvan istiyor severek yiyor diye kendi ne yerse kuşa da vermeye çalışıyor bu bize ders oldu resmen 😅 muz yedirmeye çalışacağım normalde asla yemez zorlayacağım bakalım
Bugün biraz daha iyi gibi akşam zorlamak vasıtasıyla muz yedirdim 😅 cevaplarınız için teşekkürler 🩵

Üst Alt