• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşuna kalsiyum karbonat tozu kulanılır mı ?

zynpp.

Paylaşımcı
Merhaba abim kuş için kalsiyum karbanot almış normalde tavuklarda yumurta yapımında kullanılıyormuş adama sormuş muhabbet kuşununda kemiklerine iyi gelir büyütür demiş.Kafesinde kalamar kemiği var yemine kalsiyum karbonat tozu da atsam olur mu kuş için kullananız var mı

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Merhaba abim kuş için kalsiyum karbanot almış normalde tavuklarda yumurta yapımında kullanılıyormuş adama sormuş muhabbet kuşununda kemiklerine iyi gelir büyütür demiş.Kafesinde kalamar kemiği var yemine kalsiyum karbonat tozu da atsam olur mu kuş için kullananız var mı
Bildiğim kireç taşı, verin ama çok az olsun fazlası zarar olur

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Bir tutam atsan yeter demiş adamda ama taş gibi değil toz bildiğimiz
Anladım sıkıştırılmış, toz halinde mercimek tanesi kadar serpebilirsiniz yani günlük yediği kadar düşünün😊

zynpp.

Paylaşımcı
Merhaba bugün kuşumun oyuncağına yem çıkarıp verdiğini gördüm bu sorun oluşturur mu ? Birde kuşum konuşmaya basladı sabahları konuşuyor sesini duyuyorum cici kuş diyor ama ben uyandiğimda susuyor konuşmayı kesiyor ben mi hayal görüyorum bu bicirik benim aklımla oynamaya başladı konusyor mu konusmuyor mu yahu. 🤦ben uyanınca niye susuyor bu minik

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Merhaba bugün kuşumun oyuncağına yem çıkarıp verdiğini gördüm bu sorun oluşturur mu ? Birde kuşum konuşmaya basladı sabahları konuşuyor sesini duyuyorum cici kuş diyor ama ben uyandiğimda susuyor konuşmayı kesiyor ben mi hayal görüyorum bu bicirik benim aklımla oynamaya başladı konusyor mu konusmuyor mu yahu. 🤦ben uyanınca niye susuyor bu minik
Heyecandan olur, sizde ona cevap verin aynı şekilde 😊🐦yavaş yavaş alışır 💓😊

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Kur kusması yapıyor oyuncağa, ben büyüdüm diyor, eş mi alsanız diyor😉😉

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Aaaa daha küçücüktu yahu ne zman büyüdü de eş istiyor.Daha 5 aylık var yada yok 🙈😳
Güzel beslenip takviyelerini zamanında alan ve mutlu olan minik dostlarımız için çok normal😊😉🐦
Oğlum 3 aylıkken cereyi mavileştirdi😊🤲 dişiye kustu, şimdi 6 aylık kızım yuvalıkta😊🤲💓

zynpp.

Paylaşımcı
Güzel beslenip takviyelerini zamanında alan ve mutlu olan minik dostlarımız için çok normal😊😉🐦
Oğlum 3 aylıkken cereyi mavileştirdi😊🤲 dişiye kustu, şimdi 6 aylık kızım yuvalıkta😊🤲💓
Maşallah 🥰 Benimki 3 aylıkken kur yapiyordu ama yem çıkarıp vermesine daha bugün şahit oldum 🙈Bu aralar uzaktan çağırma eğitimi vermeye başladim biraz zorlanıyoruz daha ıslık çalmadan elime doğru uçuyor 🤣Anlaşılan minik oğluma bir arkadaş almam gerekicek.Birde ben oyuncaklarını üstüme falan takip onunla öyle oynuyorum yada oyuncağıni elime alıp tutuyorum elimde oynuyor bu onu sıkar mı

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Maşallah 🥰 Benimki 3 aylıkken kur yapiyordu ama yem çıkarıp vermesine daha bugün şahit oldum 🙈Bu aralar uzaktan çağırma eğitimi vermeye başladim biraz zorlanıyoruz daha ıslık çalmadan elime doğru uçuyor 🤣Anlaşılan minik oğluma bir arkadaş almam gerekicek.Birde ben oyuncaklarını üstüme falan takip onunla öyle oynuyorum yada oyuncağıni elime alıp tutuyorum elimde oynuyor bu onu sıkar mı
Hayır istemezse gelmez oda mutlu sende mutlusun ablacım 💓🤲çekirdek ailesiniz😊💓🤲

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Çok az daldari ve normal versela yem yedi farklı bir şey vermedim ayakları soğuk ceyranda birakmadim herzamanki durduğu odada oda sıcaklığıda herzamanki gibi ..Dışkıları biraz küçük geldi bana birde siz bakın
Darısı yeni mi? Yada yem az mı yedi?
Dışkı kötü değil ama üşümüş oda cam açık kalmış olabilir, sıcak tut ve yem yedir ablacım

zynpp.

Paylaşımcı
Darısı yeni mi? Yada yem az mı yedi?
Dışkı kötü değil ama üşümüş oda cam açık kalmış olabilir, sıcak tut ve yem yedir ablacım
Daldarıyı bir iki hafta önce aldım kapalı kutuda saklıyorum.Bugün dısardaydim geldiğimde baktım kendi yem yememis abla kabukları azdı elimle yedirebildiğim kadar yedirdim.Şuan uyuması için bıraktım.

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Daldarıyı bir iki hafta önce aldım kapalı kutuda saklıyorum.Bugün dısardaydim geldiğimde baktım kendi yem yememis abla kabukları azdı elimle yedirebildiğim kadar yedirdim.Şuan uyuması için bıraktım.
Dünden de üşümüş olabilir, biraz aç🤲yemini yedir ablacım, suyunu içir sıcak tut, gece de üşümüş olabilir, yem değiştinse sevmemiş olabilir, aç kalmasın

zynpp.

Paylaşımcı
Dünden de üşümüş olabilir, biraz aç🤲yemini yedir ablacım, suyunu içir sıcak tut, gece de üşümüş olabilir, yem değiştinse sevmemiş olabilir, aç kalmasın
Dün kafes sehpasini değistirdim.Yuksekti sehpa şimdiki biraz alçak yerini sevmemiste olabilir mi

Üst Alt